Inofolic Combi Premium - skúsenosti

mirka1802
18. máj 2023

Ahojte aké mate skúsenosti inofolic combi premium ??? Pomohlo vám to ? Poprípade vedľajšie účinky ak ste mali

kkovacovak
18. máj 2023

@mirka1802 to či to pomohlo ti reálne nikto nepovie keďže ženy otehotneju aj bez neho aj s ním takže to nie je moc merateľné...nie je to vec na ktorú by som sa spoliehala

taktotedanie
18. máj 2023

Brala som ale nepravidelne, otehotnela som prirodzene, ci to bolo aj vdaka inofolicu neviem

wishes
18. máj 2023

beriem ho cca mesiac a pol a mam po nom zvysenu chut do jedla, takze priberanie 🙂

andrejkap123
18. máj 2023

Aj ja beriem druhy mesiac len som pribrala, tehotna zatail nie som

ewula192
18. máj 2023

ja som brala 3, 5 mesiaca spolu s gynexom potom som prestala brať a pila len alchemilku otehotnela som ale žiaľ v januári som musela ísť na kyret ...
teraz sa opäť snažíme beriem len kyselinu listovú vitamín D a pijem čaj z alchemilky tak uvidíme

bejka90
18. máj 2023

Ja som brala 2 mesiace.. ptoom som si povedala ze kaslem na to.... a v ten mesiac to vyslo, zial na kratko, ale vyslo no....a vedlajsie ucinky od ovulacie som mala bolestive prsia

andrejkap123
18. máj 2023

@ewula192
@bejka90 a kolko ste sa pred tym snazili ako ste to zacali brat?

bejka90
18. máj 2023

@andrejkap123 dokopy 10 mesiacov sme sa snazili z toho tie posledne 2 som brala inofolic

ewula192
18. máj 2023

@andrejkap123 no ja som ho začala brať mesiac po tom ako sme sa začali snažiť a ostala som tehotná po 6 mesiacoch od snaženia

zana90
18. máj 2023

Brala som ho s liečbou pri pcos pól roka, bez akýchkoľvek vedľajších účinkov, ani s hormonálnou liečbou som za zachovania pohybu a normálneho stravovania nepribrala

alex666
18. máj 2023

@mirka1802 pomohol. Nedarilo sa nam 5 mesiacov tak sme nasadili Inofolic/Folandril a po mesiaci uzivania som otehotnela 😊 Myslim ze som mavala anovulacne cykly a Inofolic mi pomohol nastartovat ovu

nika23t
18. máj 2023

@mirka1802 užívala som necelé tri mesiace, otehotnela som počas uzivania. Neviem posúdiť, či pomohol, ale každopádne cyklus mi upravil, v mojom prípade predĺžil, keďže som mala len 21dnovy.

malia18
18. máj 2023

@mirka1802 Nepomohol… neviem myslím že ide v mnohých prípadoch o placebo efekt.. my sme ho užívali s partnerom teda on mal pre mužov ten folandrol a ja inofolic ale bez zmeny… Užívali sme ho vyše pol roka a dokopy sa snažili o dieťa dva roky… paradoxne sa nám zadarilo vtedy keď som to absolútne už nečakala… už po takej dobe som ani nepremýšľala o tom že by sa to vôbec mohlo podariť bez nejakej pomoci a teda ma to dosť zaskočilo samozrejme príjemne ale paradoxne sa to podarilo vtedy keď som neužívala žiadne čaje žiadne vitamíny proste na všetko som sa už vykašľala lebo ma to nebavilo stále myslieť na to že potrebujem nejaké vitamíny a furt na to myslieť, mať to vždy po ruke a ktorú časť cyklu môžem piť Alchemilku a kedy už nie… Už som si pripadala ako idiot a na psychiku si myslím že to dosť vplýva proste som si povedala že sme mladí máme čas a keď to príde vtedy to príde…
A bolo to to najkrajšie prekvapenie v mojom živote pretože to prišlo tak ako som si to celý čas predstavovala že to príde.. Že mi budú meškať a ja si urobím len tak test a vyjde pozitívny a ja budem z toho úplne unesená a presne tak to aj bolo. Už ma nebavilo každý mesiac naháňať duchov na testoch a testovať pár dní po styku, nahovárať si príznaky, odpočítavať dni do testovania, sledovať sa… Samozrejme rozumiem že niektoré páry môžu mať reálne problém ale preto si myslím že je fajn si zájsť najskôr do toho centra asistovanej reprodukcie a dať si urobiť základné vyšetrenia aby mal človek psychiku v kľude že je v poriadku zdravý aj partner a že potrebujú len čas a vtedy nebudeš potrebovať žiadne doplnky a čaje pretože podvedome budeš vedieť že si v poriadku. Dobrá psychika= pozitívny výsledok. K tomu ti žiaľ nepomôžu doplnky, ale vedomie stavu vášho zdravia. Takto si ordinovať nejaké doplnky ti psychiku môže iba zhoršiť pretože môžeš mať nejake očakávania od toho, ktoré sa nenaplnia kvoli nejakému problému ktorý možno máš a ten doplnok ti s ním nepomôže a ty sa budeš trápiť rok dva a zbytočne… ja by som rozhodne išla do CAR a prípadne na nejaké ich odporučenie by som začala užívať aj nejakú doplnkovú formu podpory otehotnenia. Ale nie naopak. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať že nám to skôr uškodilo keď sme zvolili opačný postup.

identityunknown
18. máj 2023

Mne aj kolegyni pomohlo 🙂 začala som brať za základe toho že mi ho kolegyňa poradila,keďže tiež mala problém s otehotnením ,riešila s lekárom ten jej dal hlúposti ktoré jej vôbec nepomáhali ,no inofolic jej pomohol . Ja som tiež mala asi rok problém s otehotnením a približne po 2 mesiacoch užívania sa podarilo 🙂

miskajerry
18. máj 2023

@identityunknown uzivali ste to cely cyklus, ci len do ovulacie

identityunknown
18. máj 2023

@miskajerry celý cyklus

as1184
21. máj 2023

@mirka1802 Ja som užívala Inofolic combi premium a partner Florandol a vyšlo nám to v 2 tehotenstvách👍 Cca 3 balenia. Je viac druhov, podľa svojej BMI si vyberáš druh Inofolicu.

morenitka
13. jan 2024

Dievčatá, ak by niektorá potrebovala mam balenie Inofolic Combi, vzala som len 1 tabletu, ale zistila som, že nie sú určené pre mňa. Napíšte mi l, ak náhodou 🙂

jahapi
13. feb 2024

@morenitka je ešte aktuálny ten combi

morenitka
13. feb 2024

@jahapi áno je napíšte mi správu. Mam aj folandrol

evaevkaeva
25. feb 2024

Ak by mal niekto zaujem, ideal okolie PD. Mam na predaj Inofolic Combi 30tbl, onedlho konci expiracia, tak cena dohodou.

morenitka
28. feb 2024

@malia18 ja mam k dispozícii Inofolic Premium aj Folandrol, ak by niekto zháňal

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre