Inofolic combi a problémy

roxana61
2. dec 2020

Ahoj, na odporúčanie lekára som začala na skúšku užívať inofolic combi. Máme od svadby už rok aj 2 mesiace a stále sa nám nedarí, tak preto. Začala som ho užívať 26DC (koncom októbra) vtedy som už aj bola v očakávaní ďalšej ms, tlaky,krce a pod...lenže po týždni užívania to prešlo a menzes neprišiel doteraz, som 61DC. Keďže sem tam sa mi stane, tak 1x -2x do roka, že mi 1 mesiac u0lne vynecha ms, tak som to neriešila. Lenže 58DC po styku som mala na papieri krv aj s takym drobným kúskom ako pri ms. Po sprche este minimum ruzoveho vytoku. Od vtedy nič. Dnes, teda 3dni po tsom znovu mala na papieri krv, myslela som ze uz prisla ms ale isla som na wc znovu a nic. Myslite ze je to z inofolicu? Test som si robila vcera rano a bol negativny

casavina
2. dec 2020

@roxana61 áno ja som po ňom spinila

roxana61
autor
2. dec 2020

@casavina takže si ho prestala uživať a potom to prestalo? Vratilo sa to do normalu?

casavina
2. dec 2020

@roxana61 prestala som brať a keďže mám pcos tak momentálne nemám žiadny cyklus

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
c_est_la_vie
2. dec 2020

@roxana61 tiež mi takto narušil cyklus, hoci som nebrala combi. Cyklus sa mi z 34 predĺžil cez 60 dní. Myslela som, že som tehotná- nafúknuté podbrusko a kŕče, neskutočná náladovosť, citlivé prsia.
Tak som ho vysadila. Každopádne na ďalší mesiac som otehotnela na 20 DC, neviem či mal zásluhu inofolic.

zd77
16. dec 2020

Ja som nemala po ňom ziadne problémy, spokojnosť maximálna. V treťom balení som otehotnela

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre