Inofolic + čerstvá materská kašicka alebo Bee well fertile

22. jún 2022

Ahojte 🙂 prosim o radu a vase skusenosti. Potvrdili mi PCOS a teda mam brat inofolic. Popri tom beriem femibion 1 tak len sporadicky. Kedze sa snazime o dieta a aj manzel ma zle vysledky spermiogramu, chcela by som na podporu plodnosti a liecbu PCO uzivat matersku kasicku. Neviem vsak ci ju mozem s inofolicom a ci je lepsia cerstva MK alebo to bee well fertile? Kedze inofolic obsahuje tie latky ako VMK, chcela som proste nieco prirodne a VMK je vychvalovana. Prosom poradte zienky 🙂 budem vdacna za akukolvek skusenost a nazor.

rebecca999
22. jún 2022

Ahoj. My sme sa pred 3,5 rokmi snažili a máme teda synčeka a začali sme sa znovu aby mal súrodenca a včera som rozklikla apku s grafmi a všetky doplnky som si pamätala len túto kašičku som zabudla. Odporúčam. Ja som brala femibion 1 (inofolic nezabral mesiace), vitex od ovulky, alchemilku caj do ovulky, macca, včeliu. Muž folandrol, vit E, macca, tribulus

autor
22. jún 2022

@rebecca999 ahoj dakujem za koment 🙂 myslis ze nie je problem ak by som uzivala naraz inofolic a matersku kasicku? Tiez zvazujem ci cerstvu VMK alebo to bee well fertile lebo tam uz je latka obsiahnuta ako vo inofolicu.

rebecca999
22. jún 2022

Ja som to spolu neužívala ale nemyslím si že by to mohol byť problém. Ale niesom lekár. Skús sa radšej v lekárni opýtať lekárničky.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre