Baby aké máte skúsenosti s inofolicom? Otehotneli ste hneď? Môže mať aj nejaké vedľajšie účinky?
Ja som ho taktiež užívala, nakoľko mám PCO a myslim si že naozaj pomohol 🙂 ale odporúčam 2 sáčiky denne...stačil mesiac uživania a 2 čiaročky na teste 😉 vedlajšie učinky som nemala žiadne...
My sme sa tiež nakoniec dopracovali k 2 čiarkám na teste a v auguste sa nám narodí synček, no nám sa vyskytli ďalšie zdravotné problémy, kde už inofolic nestačil. Ak by si mala záujem, posuniem ti pár sáčikov, čo mi zaostali, myslím že 20 ks. Za polovičnú cenu, dátum spotreby november 2019. Keby niečo, napíš mi správu 😉
@martina198414 ak by nezobrala autorka, tak sa predbežne hlásim ako záujemca. Za akú cenu predáš? 😊
Ok 😉 Kupovala som ich 20 sáčkov za cca 16 eur plus nejaké centy. Práve som pozerala, mám ich doma 16 ks, tak mi to vychádza s tou 50% zľavou 😊 na 0,40€ /ks, teda 6,40€.
@martina198414 ok daj vedieť 😉 zoberem
@martina198414 a bolo by to super, nakoľko ho chcem brat ešte dva cykly a doma ich mam cca 40balickov, tak týchto 16 by mi stačilo 😊
@deniska652 inofolic ber len vtedy ak máš problém s ovulaciou. Ja som si nasadila teraz 3DC,a mala som sialenu ovulaciu - na, 13DC som skončila u lekára so sialenymi bolesťami. Musela som to vysadiť. Ci som otehotnela ešte neviem, ale myslím že nie. Inak ja mávam ovulaciu aj ms ako hodinky, takže možno preto to malo na mňa taky efekt aký malo. P. S. :O NÁSLEDNEJ 3dnovej bolesti hlavy po vysadení radšej pomlcim :/
Ja by som ho chcela brat hlavne preto že mám strašne nepravidelný cyklus a neviem si vyrátať ani plodne dni...koľkokrát mám aj 40 dňový cyklus a nedarí sa zatiaľ vôbec otehotnieť ...
@deniska652 Možno by bolo dobré sa spýtať gynekológa, čo ti odporučí. Ja keď som môhmu spomenula, že by som rada otehotnela, hneď riešil, čo sa dalo. Cyklus poriadne rozhádzaný kvôli PCO, tak nasadil liečbu duphaston, estrimax a clostylbegit. Inofolic ako doplnok. Ak by si oň ešte nemala záujem, uvidíš čo doktor povie, posuniem ho nina774411. Hm?
Jasne kľudne ho posuň nabuduci týždeň idem doktorovi tak to s nim prekonzultujem 🙂
@deniska652 Ok 😉 A drzím palce k vytúženemu uzlíčku.
@nina774411 Tak ti ten inofolic môžem posunúť. 😉
@martina198414 ok, píšem spravu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som ho užívala kvôli polycistickým vaječníkom, plus iné lieky. Pomohol mi, čo sa týka menštruácie, udržala som ju relatívne pravidelnú (čo som predtým vôbec nemala). Predpísal mi ho gynekológ. Ublížiť nemôže, len pomôcť, je to vitamínový doplnok. Viem, že mnohým pomohol k babätku.