Dobrý večer,
chcem sa poradiť pri dcére my pani gynekologička odporučila brat inofolic, rozmýšľame nad druhým , a neviem či brat opäť alebo nie , je tu niekto kto to bral alebo aj niekto kto nebral žiadne vitamíny?
Ďakujem 🙂
@monsterablue tak to uz je jej vec, ak vies poradit porad ak nevies neryp
Ďakujem ♥️ prvé som mala potrat až tak sa nám podarilo a máme dcérku, preto som chcela začať brať inofolic 🙂
@monsterablue Tak si precitaj ako som jej poradila a ze sa to da aj slusne a milo....aj mne si prd poradila do mojho prispevku so ziadostou o radu, len si rypala a na otazku ci mas osobnu skusenost a vies poradit konkretne uz si nenapisala nic, lebo nevies a nemas...ak mas psychicky problem, treba navstvit odbornika a nekompenzovat sa tu na MK. Nikto kto potrebuje poradit tu z nas zien alebo mamiciek, castokrat v tazkej situacii, nepotrebuje pocuvat negativnu kritiku a rypanie od ineho, ktora mu je i tak na hovno. Prepacte ostatni za vyraz...
@lydion20 https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/dhea-alebo-ine-moznosti-na-zlepsenie-amh/?page=47 .....toto som myslela v sprave....preklikaj sa nizsie a precitaj si odpovede od zibi, je ich tam niekolko od tej strany 40 a nieco, su tam okrem inofolicu aj ine zaujimave postrehy pre uspesne otehotnenie, donosenie to uz je druha vec, ale ak s tym nemas problem, tak pevne verim, ze toto ti bude urcite stacit. Ja osobne som nebrala okrem prenatalnych vitaminov vobec nic a mam zdravu dceru, tehotenstvo a porod, vsetko ukazkove a teraz uz zjavne nejaky problem. Ja som si teda urobila zoznam pre uspesne otehotnenie na zaklade tych postehov od zibi ( je ich skutocne dost), plus inofolic, gynex, macu a kotvicnik...vsetko uz je objednane a teraz si robim zoznam dobrych doktorov a ambulancii kvoli donoseniu. Co uz...zivot je taky...viem, ze dobre ,,medicinake rady" dokazu velmi pomoct 😄😄😄😉😉😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Minimalne kyselinu listovu by si brat mala, a je uz na tebe ci vezmes jednozlozkovu, alebo v inofolicu 🙂