Ahojte
Viem ze tu je vela toho popisame aj to na co sa chcem spytat ale dostat sa k odpovedi je celkom komlikovane :D
D priatelom sa snazime o dietatko a nevieme co skor pouzit co je ucinnejsie,lepsie....
Chcela by som sa spytat ci mi neviete poradit ako a kedy sa ma pouzivat :inofolic,alechilkovy caj,pakost smradlava a folandrol pre priatela...
Ci sa to moze vsetko spolu naraz alebo niaky postup a ci mate niaku skusenost ze by vam nieco s toho pomohlo a ak ano tak priblizne v akom case 🙂
dakujem velmi pekne ak mi odpoviete a poradite ;) ;) ;)
ako ho kombinovat najdes aj tu 🙂 http://pakostlucny.eu/
@blondinka152 ahoj, nasla som tuto temu, a kedze sa aj my snazime a vidim ze mas babatko 🙂 tak mam len otazku - pomohlo ti to teda? 🙂 Lebo tiez to mame kupene, ale zatial len dva tyzdne to pijeme. Vdaka za odpoved 🙂
@anawiel ahoj no nechcem ta sklapat ale nepomohlo brala som to len niaky cas len potom po pravde uz mi to islo moc do mysle to snazenie o babatko tak som vsetko prestala brat jedine co som brala bola kyselina ale ta nieje na pomoc pri otehu ale ked sme sa oficialne prestalo snazit tak o mesiac na to som bola tehotna skor si myslim je to to v mysli ale to je moj nazor 🙂 ja som to brala len chvilku na kolko som dost o tom citala a bolo to vzdy 50% na 50% 🙂 ale v kazdom pripade drzim palce nech vam to rychlo vide 🙂
Baby mne zostala tinktúra pakostu ak by ste chceli je to 50ml fľaštička pije s 3x15ml posuniem ju za 5eur už s postovnym
Baby posuniem partnerský balíček Inofolic+ Folandrol, úplne nové balenie. Tiež mám skoro celú tinktúru z Alchemilky a Alchemilkový čaj.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj mna by zaujimalo ci sa da kombinovat alchemilka s pakostou 🙂