Inofolic a zrazeniny počas menzesu

veron2811
9. apr 2022

Zdravím, žienky. 🙂 Chcem sa vás popýtať, užívam inofolic premium už 3. mesiac, na radu lekárky, nakoľko sa nám nejako s partnerom nedarí... Pri poslednom menzese som mala dosť veľké zrazeniny... Mohlo to byť spôsobené tým inofolicom, alebo tým, že som mala presne vtedy covid? Predtým sa objavili, ale malé a nie vždy... A zdá sa mi, že od užívania mám menzes posunutý na dlhšie cykly... Odporúčate inofolic? Ďakujem za každú odpoveď. 😊

veronika3110
9. apr 2022

@veron2811 ja som mala tiež dlhé a nepravidelné cykly.. inofolic som užívala, ale k ničomu to neviedlo.. možno mi to v niečom pomohlo, ale neotehotnela som... pomohol až clostillbegyt.. hned pri prvom cykle...ale je to na predpis

baskustek
9. apr 2022

Áno, mne tiež spôsobil veľké zrazeniny počas menzesu, ale že brutálne šupy zo mňa vychádzali s priemerom 5 cm, aj som ho mala veľmi silný. Tak odvtedy ho ani neberiem.

veron2811
autor
9. apr 2022

@veronika3110 a ten vám predpísali po akom čase snaženia prosím vás? Ďakujem.

veron2811
autor
9. apr 2022

@baskustek presne také aj zo mňa šli... Ďakujem.

kristina350
9. apr 2022

@veron2811 mne inofolic rozhádzal strašne cyklus , že to uznal aj môj lekár a zakázal mi to brať. Potom mi vitamíny nakombinoval samostatne a vyšlo to lacnejšie a aj lepší účinok.

veronika3110
9. apr 2022

@veron2811 1,5 roka cca... ale nikto sa ma nepýtal na ten čas.. ja som brala toho veľa na úpravu cyklu aj na ovuláciu... ked som doktorke spomenula že chcem otehotnieť, tak som chodila aj na usg, nakoľko mi zrejme neprebiehala ovulácia každý mesiac, ale aj tak sa to nepodarilo odsledovať... až tie lieky zabrali na prvý šup a teraz mám už len 5 dní do termínu... 🙂 proste tým že som mala s tým stále problémy, hned mi predpísala ten clostill na skúšku...
veľa žien písalo že im to pomohlo... sú to ale dosť silné lieky a napr. medzi nežiadúcimi účinkami je viacpočetné tehotenstvo :D :D :D môžu sa užívať len 3 cykly, potom prestávka nejaký čas a potom zase...

kristina350
9. apr 2022

@veronika3110 ja som mala letrozol a som v 22 týždni z dvojičkami 😄

veronika3110
9. apr 2022

@kristina350 tak o tomto lieku som ešte nepočula, budem vedieť už.. :D ved ked som si to prečítala, že je to nežiadúci účinok, teda to viacpočetné tehotenstvo, tak môžeš byť rada že sú len dve.. :D

kristina350
9. apr 2022

@veronika3110 letrozol sa zvyčajne používa pri rakovine ale nežiaduci účinok je ako pri clostille ja som len povedala keď mi to gynekológ predpísal a potom mi to vysvetlil ale veru hneď sa podarilo a predtým 2 a pol roka nič 😀

veron2811
autor
9. apr 2022

@veronika3110 ďakujem za info a nech vám to dobre dopadne 🥰

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre