Ahojte idem si po radu mám 28 r a jedno dieťa beriem inofolic sama som si ho nasadila cca pred 3 týždňami snažíme sa o 2 bábätko pol roka a nechcem to ešte riešiť s lekárom podľa mňa je skoro mam za sebou 2 spontánne potraty laparoskopiu brucha diagnóza rozsiahle zrasty ...ms mam pravidelnú 28 dňový cyklus len posledne 3 mesiace mávam Pms presne také priznaky ako tehotenstvo nikdy som to predtým nemala ...teraz ako beriem inofolic mám 3 dni pred MS ale strasne ma bolia prsia tak divne steklia pichanie v podbrušku kŕče snažili sme sa presne ked som mala ovu a na 3 deň od toho bolesti prs únava všetko divné mali ste aj vy niektorá takéto priznaky? Pomohol vám inofolic? Test si urobym v deň oms najlepšie ten digitálny je to skoro na test keďže mam dostať o 3 dni ms...a hlavne nechcem sa sklamať 😔
@nafka0483 to je aký ten 10tkovy? Myslela som ze tento digitálny je najpresnejsi aj podla ceny
@sylviaaa192 Na skatulke si treba precitat citlivost, bud je 10 alebo 25. Digitalny je drahy preto, ze je digitalny, nie preto ze je citlivejsi.
Napr. Mamatest ma desiatkovu citlivost.
@nafka0483 ja som na toto doplatila.. Testovala som sa v deň meskajucej ms 10 a ukazovalo mi čiarku aj druhú, meškali 2 3 dni robila som digitálny 25 a ukázal 1-2 TT po opl, na 5 deň prišli ms 🙄 takže toto je také že sa to môže zvrhnúť hocijak.. Ja budem čakať až týždeň dva.. A potom budem robiť test, už to nechcem prežívať.. Zrejme šlo o biochemické..
@ivver môžeš mi sem hodiť foto prosím aký je to ten 10tkovy nemám sním skúsenosť vôbec
@sylviaaa192
Sú rôzne typy aj digitálne 10tkove, stačí keď pôjdeš do lekárne a poprosis si digitálny 10tkovy tehu test 😊 alebo potom Klasické prúžkove...
Napríklad, maybebaby, womansecret, rapiclear.. Kadejaké sú, alebo prúžkove naprk pepino, a podobne 😊
@ivver ďakujem 😊
@sylviaaa192 ako už spomínali ženy, inofolic je na podporu zdravých vajíčok, ak máš problém s ovulaciou alebo máš napr. syndróm PCOS, pokiaľ si zdravá, stačí ti dopĺňať vitaminy pre snažilky alebo pre tehotné...
No a tie testy rozlíšiš jednoducho, aj v drogérii kúpiš hocijaký, proste sa sustreď iba na to, či má na krabičke napísané 10mIU/ml alebo 25mlU/ml.... 25kové sú menej citlivé ale presnejšie, lebo zachytia hcg len vtedy, ak je jo viacej. Tie 10tkové zachytia aj včasné hcg keď ešte nemusí byť správne uhniedzené vajíčko, to totiž hcg produkuje ako sa dostane do maternice a začína proces nidácie (uhniezďovania)... Vtedy ti už test môže ukázať slabú čiarku no faktom je, že uhniezdenie nemusí byť úspešne. Volá sa to potom chcemické tehotenstvo. To sú tie duchy o ktorých ženy stále hovoria. Pokiaľ test nepremočíš až do bezvedomia, tak nemá prečo ukázať druhú čiarku. Každá čiarka (až na premočený kanálik) značí že v moči je hcg!!!!! Takže aj tie, ktoré nezostali tehotné a vravia že mali ducha na teste alebo bol falošne pozitivny nevedia tú hnusnú pravdu. Mali hcg v moči ale k tehotenstvu nedošlo, došlo iba k oplodneniu.
@millky ďakujem za rady test si spravím v nedeľu alebo v pondelok dám vedieť 😘
@sylviaaa192 držím prsty ☺️☺️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sylviaaa192 Pri 2,5 rocnej snahe, 2 potratoch a rozsiahlych zrastoch by som to veru riesila s lekarom.
Inofolic moze pomoct ak je problem v nedozrievani vajicok, ked neovulujes. V pripade, ze u teba je problem napr. v tych zrastoch a babo sa preto neuhniezdi, tak Inofolic nepomoze. Tie priznaky mozu byt PMS alebo tehotenstvo, to ti nikto nepovie, je to 50:50. Test si rob az v den ocakavanej menstruacie, alebo az ked par dni meska a najlepsie je urobit 10tkovy, tie digitalne su vacsinou 25tkove, menej citlive.