Inofolic a PMS, tehotenstvo

11. nov 2024

Ahojte, prosim vas o radu. Uzivam inofolic cca tri tyzdne. Vzdy som mala pms velmi mierne, skor by som povedala, ze ziadne, bez problemov vzdy. Tentokrat ma ale 5-6 dni pred menstruaciou zacali boliet prsia, krize. Moze to byt aj pms? Ze zrazu po 10tich rokoch zacinam mam taketo priznaky pms? Moze to mat nieco s tym, ze som zacala uzivat ten inofolic? Moze to byt aj nejaky prvy priznak tehotenstva? Viem, ze to moze byt vsetko spomenute, ale nemala ste niektora takyto stav, ze zrazu je nieco ine? Dakujem za vsetky rady.

glade22
11. nov 2024

33 percent malo také príznaky, keď boli tehotné
33 percent to mávajú ako súčasť PMS
33 percent to malo ako príznak prechladnutia, Inofolicu a iných skutočností

autor
11. nov 2024

@glade22 dakujem za odpoved! To ja samozrejme viem, zaujima ma, ci tu niekto, komu sa stalo to, ze po inofolicu ma zrazu zvysene prejavy pms

glade22
11. nov 2024

Prepáč, že som to tak napísala, ale keďže tu diskusie sledujem dlhšiu dobu, presne viem, ako to dopadne..budeš tu mať rôzne odpovede. Možno si sa mala opýtať len na túto jednu konkrétnu vec. Verím, že ti niekto adekvátne odpovie!

autor
11. nov 2024

@glade22 aha, dakujem, asi som sa to naozaj spytala velmi vseobecne. Ja som tu malicko, diskusie velmi nesledujem, len ked potrebujem nieco konkretne - ale zrovna odpoved na to, co ma zaujima som nenasla.

nika23t
11. nov 2024

Áno, môže byť PMS aj tehotenstvo. Mne Inofolic tiež trochu zmenil ms, pms nepamätám, ale ms som mala takmer 10 dní a v tom mesiaci som aj otehotnela, počas užívania. A úplne som sa cítila, akoby som mala dostať ms a zrazu pozitívny test. Takže u mňa boli príznaky identické. No a u Teba, neviem poradiť, ale môže to byt aj Inofolicom spôsobené. Len čakať, iné neostáva.

autor
11. nov 2024

@nika23t dakujem pekne za info. Ja som sa aj potesila, ze zrazu nieco ine, ze by to mohlo vyjst. A potom mi napadlo, ze som zacala uzivat po poslednej ms inofplic, ci to nemoze byt aj nim. Tak asi moze. Tak uvidime, veru musim pockat.

nika23t
11. nov 2024

Uvidíš, verím, ze čoskoro sa podarí 🍀 Ja myslim, ze mne ten Inofolic pomohol trochu naštartovať ovuláciu aj telo. Inak som nenašla vtedy žiadne informácie, ani nežiaduce účinky k tomu, tak sama som tiež hľadala, ci ta dlhá ms môže súvisieť s tým.

okm221
11. nov 2024

Aj mne infolic zmenil pms, odkedy som ho brala mam ho extrémne.. No už mesiac neberiem

pet888
11. nov 2024

Mne Inofolic nijak nezmenil cyklus

autor
11. nov 2024

@okm221 vazne? Ale tak ze z nijakeho na pomaly ze mam vsetko?

okm221
11. nov 2024

Neviem ci to je konkrétne tým infolicom, ale predtým som také pms nemala, môže to byť aj tým ze som potratila a potom vlastne skm začala brať infolic a odvtedy sa mi pms zhoršil..

autor
11. nov 2024

@okm221 aha samozrejme. No tak uvidime, z coho to mozem mat ja. Uz sa k tomu pridruzili aj nejake tie crevne problemy, ale to opat moze a nemusi byt spojene s tymto.

autor
11. nov 2024

Ale ovulaciu som taktiez mala dost ocividnejsiu, presne som vedela kedy, ale to je asi logickejsie no

nika23t
11. nov 2024

Daj potom vedieť, ze ako. Možno to nie je pms.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre