Ahojte prosim vas nemate skusenost? Mam PCOS a chceli by sme babetko no nedari sa nam zacala som brat kvapky gynex 3x denne 5 kvapiek a kupila som aj inofolic mozem uzivat spolu?
Jasné kľudne môžeš ja som pri tejto kombinácii zostala za mesiac tehotná.
Aj ja presne tak tiež 😆.. najskôr som si nasadila Gynex tri cykli a štvrtý cyklus aj inositol a v tom cykle tehotná..po piatich rokoch 😊
Brala som obe naraz. Gynex ráno a večer 7kv a zapíjala som to vodou s Inofolicom. Po 4 mesiacoch sa zadarilo. Tiež mám jeden vaječník polycystický. Držím palce 🤞🏼
Ja som si objednala inositol a aj gynex ...myslite ze mozem brat k tomuto aj vitex jahnaci?
@karin04 ahoj..to je inak velmi zaujimave co tu zienky pisu..marne sa snazime o babo dlhodobo a ja neviem ci je to nahoda ale fakt vela zien pise uspesnu kombinaciu gynex,inozitol a vitex jahnaci..vsetko uz mam doma 😊 tak idem to skusit bo vela zien som videla napisat prave tuto kombinaciu 😊
@kawasakier6n ako sa to vsetko dokopy uziva?
@megan777 ahoj..ta kombinacia mi vobec nepomohla..nakoniec mi pomohla kombinacia vid obrazok..uzivala som to asi 3 mesiace
@kawasakier6n ďakujem 🌹
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja užívam spolu 🙂 inofolic ráno aj večer a gynex ráno aj večer 6 kvapiek