Kúpim partnerský balíček Inofolic a folandrol. Neostalo niekomu kto to už nepotrebuje a chce sa toho zbaviť?? Pomohlo vám to? Nerozhadzalo cyklus? Lebo beriem uz druhe balenie a uz mi meskaju 1den, tak ci mi to nemohlo posunut cyklus. Tehotna sa necitim byt, nemam ziadne priznaky. Dakujem.
Mne inofolic predlzil cyklus prvy mesiac uzivania o 1 den, dalsi mesiac som otehotnela, kedy bola ovu som vedela vdaka folikulometrii. Myslim ze nam prave tieto doplnky pomohli, nedarilo sa nam viac ako 2 roky. Drzim palce
Mne zostalo inofolic 36 sačikov. ak by ste mali zaujem. brala som mesiac a po roku sa podarilo babo. dokonca mam aj clostilbegit tabletky. ak by mal niekto zaujem.
@dennoc1312 mala by som zaujem o ten inofolic 😊
@jone228
Ahoj ja mám celé balenie nerozbalené infolic ,keď tak nápiš .
@jone228 teraz som si všimla , že je to už starý príspevok 😀
@dominika02011 uz som to vzdala, pomohlo ti to??
@jone228 použila som 1 balenie . No nemôžem povedať že práve to pomohlo , to neviem . Mozno áno , možno nie …
@dominika02011 brala som to dost dlho, mne to nezabralo. Po 5 mesiacoch som to vzdala.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jone228 mne inofolic predlzil cyklus o cca 4 dni. takisto teraz netusim kedy mam ovulaciu,lebo som prestala mat ovulacne bolesti. teraz zvazujem co spravit, vysadit inofolic,aby som vedela presne kedy ovulujem? na druhej strane kyselinu listovu odporucaju brat niekolko mesiacov pred otehotnenim,tak si vyber 🙂)