Ahoj. Možete prosím poradiť? Užívali ste niektorá Duphaston aj Inofolic zároveň? Pomohlo? A ešte poprosím...Inofolic 2x za deň alebo 1? Čítala som , že niektoré maminky ho brali až 2x za deň. Ďakujem
Ja aj aj a inofolic 2x za den do dvoch mesiacov som bola tehostna ale brala som este aj ine lieky ... a aku mas diagnozu ci iba neprawidelny menzes ?
@zabudnuta ak máš pravidelný cyklus, neber ho, lebo Ti ho rozhodí, ten Inofolic- tak ako mne :(
brať ho máš 2xdenne , ale ide to hrozne do peňazí a ak máš dobrý cyklus, zváž či do toho investuješ peniaze
@lenz @majuskabobi ja som v decembri 2013 mala zamlčaný potrat a odvtedy mám také 30 -35 DC a neviem sa nejak dostať do ,,normálu,, tak kvoli tomu beriem Duphaston. Teraz som si kúpila Inofolic tak neviem či mám brať oboje alebo iba jedno alebo ako. A lenz prosím Ťa ty si Duphaston brala po ovulacií? Alebo? Poraď mi prosím. Ďakujem ,,,,,A ten Inofolic beriem od 7DC a doteraz som si dávala iba jeden sáčok večer. Teraz som 13DC
@zabudnuta aha,to mi je luto.. Duphaston nepoznam,ale zvazujem kupu kvapiek-len neviem rozhodnut ci gynex alebo femigrad.. Odporuca sa 2x sacky inofolicu, skus brat dva,uvidis
@majuskabobi ved toto , ze neviem ci to mam brat, a kocky mi tu poradili ze neni dobre brat duphaston cez ovulaciu a mne to tak lekar natavil tak tiez je to na figu
@zabudnuta ja som ho brala az od 25 dc takze to vychadza ze po ale ja som nemavala ovulaciu a este aj som mala nepravidelny menzes ....doktor ti nepovedal od ktoreho dna cyklu ho mas brat u kazdeho je to inak ....inofolic kludne mozes brat to je iba vyzivovy doplnok ti neublizi normalne 2krat denne ho ber
@zabudnuta ja som mala v pohode ms,mozno som ho sama inofolicom doplietla.tebe môže pomoct
@majuskabobi o tom gynexe som vela pocula a citala ze je dobry, to prve co si pisala nepoznam.dlho sa snazite?
Ahoj. Ja som mala dva potraty za sebou v priebehu pol roka. Pri druhom som si nasla dobru gynekologicku a ta ma dala hned na duphaston. Po poslednom potrate som si dala jeden mesiac pauzu a dalsia menstruacia mi uz neprisla. Bola som tehu. Zabralo to vynikajuco. Nie je lepsie sa poradit s gynekologickou? Ja som jej plne doverovala a teda trafila klincek po hlavicke, kedze sa venuje rizikovemu tehotenstvu a je v tom profi. Aj ma super odrodila.
@zabudnuta 3.mesiac a vy?
@majuskabobi nooo mi sme sa aktivne nesnazili ja som mala rok dozadu potrat a odvtedy mam rozhadzany cyklus a ani si nedavame pozor,,,ale dalsia vec je ze muz je prec takze ako povedal doktor mame malu sancu trafit ovu.
@hecka pamatas si ktory dc si brala duphaston?
@zabudnuta moj muz tiez coskoro zacne cestovat,tak do aprila by som si priala babiku 😨
ved ale 30-35 dc je normalne.... necgapem naco ta cgcu pchat duphastonom..,ja som mala cykli 45-58 dnove,,,,inofolic mi nezabral..... cyklus bol este dlhsi o 2 dni.... a teraz prvy cyklus s dufikom bol 28.... no od 10 dc spinenie...a na 14 dc som dostala menzes.....
Preto si nemyslim ze by sa s tym nemalo zahravat...ked netreba
@majuskabobi tak sa drzte 🙂 a nech mas co najskor dve ciarky 🙂
@ivca88 no neviem sama preto sa ho tak bojim toho duphastonu a neviem co s nim 😀 lekar mi ho ponechal aby som ho brala asi aj kvoli tomu zamlcanemu neviem,,,
Baby predavam inofolic, ostalo mi 47 vrecusok, spotreba do 05/2019 za cenu 17 Eur s postovnym. Je to v original krabici. Mam velmi pomohol 🙂
Baby prosím vás nemá niekto na predaj duphaston. Som v zahranici a nemám sa k nemu ako dostať. Pls
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som brala iba inofolic a dvakrat za den...rano a vecer 🙂