Ahojte žienky, prosím vás pomohol vám inofolic? Ak áno koľko sáčkov ste brali denne dva? A za akú dobu vám pomohol? Ďakujem za odpovede veľmi mi pomôžete ☺
@lokorave to mi je ľúto 😟verím že bude lepšie uvidíš 😊
@sunflower98
Ahoj no tak ja som ho uzivala pred prvym tehu asi 2-3 mesiace a teraz ho uz beriem 6-7 mesiacov uz ani nwm nepocitam to ... lekar mi povedal ze mozem aj 2 denne ak mam nato ... ze je to dost financne narocne ale postaci aj jeden denne uzivala dom raz 2 raz 1 ke ale vacsinou 2 .... uz som z neho pribrala 2 kg ale pri prvom mi pomohol spolu s duphastonom ....
@sunflower98 dakujem dufam ze uz to vyjde. Este priatel bral folandrol od tej firmy je to to iste len pre muzov takze trochu ine zlozenie. Ja som inofolic teraz vymenila za nosifol duo active tak uvidime
@anulka1944 a mala si tiež problem sa otehotnením? Takže ti pomohol Teraz druhý tyždeň užívam Inofolic tak uvidíme. Ale Ďakujem za odpoveď. ☺
@lokorave držím palčeky určite áno 😊
@sunflower98
Ano mala som 22 a snažili sme sa 6 mesiacov a teraz uz mam 26 uz je to 10 mesiacov
Prvykrat som otehotnela pocas 3.cyklu s Inofolicom,2.x pocas 2.cyklu.
@sunflower98 inofolic mi rozhdzal ovu ,odkedy ho beriem nemám ovu ..takze ho už ani neberiem ..skús ,uvidis čo to urobí s tebou
@anulka1944 držím palčeky aby to vyšlo čo najskôr aj s druhým drobčekom ☺
@ena1903 A dlho predtým Inofolicom ste sa snažili? ☺
@sunflower98
Ďakujem
Dnes rano takto 🤗
Ja som bralllka cca 4 mesiace 2x denne... potom sombotehotnela ale skor mi pomohol ovulacny test
Ja beriem momentalne inofolic duo-gelove kapsule. Obycajny praskovy inofolic mne osobne nijako nepomohol. Uvidime co tento.
@anulka1944 jej to jeešte krásna druhá čia ročná ☺ Gratulujem ti! Takže inofolic pomohol asi ☺
@sunflower98
Dakujem no pomohol... nesklamal ... mam este zvyšný ak by si chcela 35ks
Ahojte, ja som brala inofolic combi a po jednom baleni som otehotnela, som v 11tt. Ostalo mi zo 60kapsuloveho balenia 40 kapsul, predam z povodnych 39e za 18 + pridam ovulacne testy, ktore mi ostali, ak by sa niekomu zislo 🙂 BA ruzinov, alebo okolie narodnej banky slovenska, pyramida rozhlasu, pripadne poslem
Ahojte baby ak by ste chceli ja mám na predaj nové nepoužité balenie 60ks. 🙂
Zdravim. Mam na predaj uplne nove nepouzite balenie produktu Inofolic (60 sackov). Kupovane na pilulka.sk na zaciatku januara 2021. Dovod predaja je ze ked som to chcela zacat uzivat, zistila som ze som uz tehotna. Predtym som uzivala to 10 dnove balenie. Takze posuvam pre dalsiu kocku ktora tuzi po babatku. Povodna cena bola 34€ a posuniem to za 30€ aj s postovnym. V pripade BA viem aj osobny odber. Dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sunflower98 ja som na odporucanie brala 2* denne. Otehotniet som otehotnela dvakrat do 2 mesiacov ale neviem co vdaka nemu. No bohuzial oba razy to dopadlo zle.