Inofolic 2015

drobcek2510
25. dec 2015

ahojte ja som sa docitala o tomto inofolicu same dobre veci vela bab si to chvali a chcela som sa spytat na vase skusenosti a ci ste s tym otehotneli dakujem

alana1
25. dec 2015

ja to beriem uz druhy mesiac, zatial nic

drobcek2510
autor
25. dec 2015

alana1 a nerozhadzal vam cyklus ? a je vsetko v pohode ?

alana1
25. dec 2015

@drobcek2510 nie, presne taky isty mam ako som mala, dokonca som zacala citit ovulaciu bolestou vajecnikov...potvrdenu ovulacnym testom

didushik
26. dec 2015

ja ho môžem 100% odporúčať.... snažili sme sa o dieťatko skoro rok a kamarátka mi poradila práve Inofolic.... vybrala som asi 2 balenia a 3 mi už nebolo treba 🙂 čakáme chlapčeka

vivulik
28. dec 2015

@didushik ja ho beriem 2 mesiac a Este som menstruaciu nemala odvtedy a tehotna tiez niesom Tak neviem ci Mi neskodi

didushik
29. dec 2015

@vivulik urcite to na kazdeho vplyva inak.... Mne menstruaciu krasne upravilo.....mozno by bolo lepsie konzultovat to s gynekologom

emily0412
29. dec 2015

Mozem mat od inofolicu bolest prs a tahanie v podbrusku s obcasnym pichanim? Som 11 dpo a snazime sa o babo. Inofolic beriem cca 38 dni. Dnes som si robila TT je negativny a ovulacny je pozitivny. Mam 5 dni pred ms pricom cyklus 28 dnovy. Dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre