Prosím vás má tu niekto skusenosti s infolic na otehotnenie? Pomohol niekomu?
@marcelik88 strata času , ja už som jej to 2x písala že je tu kopec tém o tom, že môže čítať celé dni a noci 🙂
@adusik12457 ak sa ti nedarí nájsť tie témy tak treba napísať INOFOLIC nie INFOLIC.
Ahoj, ja ho beriem už 2 mesiac a zatiaľ bohužiaľ nie som tehotná ale aspoň to vyzerá ze sa mi upravil menštruačný cyklus po dlhom čase po antike a nemusela som ísť minulý mesiac na vyvolavacku 🙂
@jaja8_9 ahoj no pekne teda ja si tiez myslim ze mi nepomoze dr.musi cakat na manzelove vysledky zo spg. a uvidi co somnou my sme tam objednanny az na vuduci mesiac .cca 4ho mam dostat menzes takze uvidim ci dostanem infolic uzivam kratko teprv 4 dni len ma steho zacali bolet prsia tak bude asi menzes neviem povedal ze podla manzela by mi nasadil uz lieky
@adusik12457 netreba to vzdávať 😉
@jaja8_9 ani to nevzdavam
Nam nepomohli ...
@katarina161 ani ja tomu neverim ze mi to pomozr
@adusik12457 Kopa penazi do toho isla ... Pobehali sme kopu lekarov od genetiky, endokrin., alergo, infekčné ... vsetko bolo ok tak sme skoncili v Heliose v Kosiciach. Priatel bol na spermiograme ja na kompletnom vysetreni. Dali mi jednu injekciu a do dvoch mesiacov som otehotnela
@katarina161no to veru ano manzel je tiez objednany na spermiogram ale az 20ho zajtra mam dostat svoje dni tak som zvedava urcite dostanem moj gynekolog mi dal ten inofolic ale moc tomu neverim tak povedal ze podla manzelovych vysledkov by ma este vysetretil a nasadil lieky ale ak by som otehotnela by to bolo vyriesene
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je tu kopec tem uz o nom, kde baby pridavaju aj nove skusenosti, staci zadat do vyhladavaca medzi temami 🙂