Ahojte 🙂 v priebehu ovulácie som mala diagnostikovanú infekciu. Je možné otehotnieť aj napriek infekcii? Dnes nasadené vaginálne tablety macmiror compex 500mg.
@klaudia_kaja to mi je jasne. Plodné dni som už mala a ovulácia vrcholila včera. Výsledky kultivácie som sa dozvedela až dnes doobeda. Žiadne komplikácie ani príznaky som nemala, len gynekologička zbadala zvýšený výtok a preto urobila kultiváciu. Preto som sa sexuálne nezdržiavala a pokúšala sa o splodenie dieťatka 🙂
@marinecka95 tak najlepšie je prestať sa pokúšať do kým sa nevyliečiš a najlepšie je aby sa začal liečiť aj partner
Recept mi lekárka vystavila elektronicky tak som nemala možnosť konzultovať to s ňou. Na kontrolu mám prísť keď donesiem celé balenie. Manžel je v zahraničí a príde za 2 týždne. Prekonzultujem to s gynekologičkou na kontrole. Predpíše moja lekárka nejaké lieky aj partnerovi? Respektíve ako by mala prebiehať jeho liečba?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@marinecka95 nemal by byť počas infekcie pohlavný styk