Imunovital - reprodukčná imunológia

15. aug 2024

ake mate prosim skusenosti? okrem toho, ze za vsetko sa plati, ako keby to bol nejaky super nadstandard a pritom pristup nic moc, to som uz zistila...
pomohla vam liecba?
a este som sa chcela opytat, nie je mi zrejme zo stranky - za infuziu sa plati 50 eur? akoze za jedno podanie? alebo to cele preplaca poistovna? dakujem

paty82
15. aug 2024

Ahoj, ja skúsenosti či pomôžu ešte nemám, keďže v pondelok idem na prvú infúziu...ale čo sa týka toho platenie tak áno každá infúzia sa platí 50€.

nairobi
15. aug 2024

Presne tak, zakaždým musíte platiť,,, platíte aj za konzultáciu ci uz osobne alebo emailom - tam platite ked uz len chytite kľučku do ruky

autor
15. aug 2024

@paty82 ahoj. a ako casto a dlho ti to budu davat? nevies? akoze nie je to lacna sranda. celkom palky na to, ze to je len cisto zavedenie infuzie... ja som dnes bola na vstupnom vysetreni a teda vobec ten pristup bol taky... lekarka mierne neprijemna, nervozna, odber ma trochu bolel, lebo ina lekarka si na mne chcela vyskusat, ci vie este odoberat krv a moc jej to neslo... za 120 eur by som cakala, ze sa aspon budu snazit. a ze vysledky dalsich 30 az 50 eur? 🙄 este ze nevyberaju aj za vstup

autor
15. aug 2024

@nairobi tak najhorsie, ze clovek nema na vyber, potom sa to takto zneuziva

nairobi
15. aug 2024

Ja som na infúzie chodila kazde 2-3 týždne a tieklo to pomaly a dlho 1,5-2h a teda za kazdu infúziu 50€, a mne to nepomohlo,potratila som napriek snahe

autor
15. aug 2024

@nairobi tak to mi je luto... bola si aj na hematologii a genetike?
my sme uz vrazili do ivf aspon 5000 eur a kym pojdem na vklad, tak chcem vsetky choroby, co by mohli nejak znizit uspesnost, vylucit (v tom lepsom pripade, teda). inak, to je tiez blbe, ze si to clovek musi vsetko nastudovat sam, lebo normalne ho k inym doktorom poslu az po niekolkych potratoch. uz mi to fakt pripada, ze tieto kliniky chcu na pacientovi len zarobit bez ohladu na jeho financnu a ludsku ujmu. paradoxne mi v poslednom case prisli lekari, ktorym som neplatila nic, alebo len minimalny poplatok, ovela prijemnejsi aj doveryhodnejsi.

paty82
15. aug 2024

Pred vkladom musím absolvovať 2x, po vklade 1x a ak sa potvrdí tehotenstvo tak každé 2-3 týždne až do 16teho týždňa tehotenstva.
A áno máš pravdu, je to mega drahé, ale ak to má pomôcť bude to stáť za to 😍🍀
A čo sa týka prístupu, ja som bola zatiaľ len na konzultácii výsledkov z CAR, tiež som platila 50€ asi za 15 minút času pani doktorky, pri ktorej som mala pocit, že buď sa ponáhľa na autobus, alebo jej je úplne jedno, že riešime závažný problém 🥴

babushkaem
15. aug 2024

Ja zas mam dovru skusenost, teda ano, plati sa tam dost, ale mne pomohli zatial, uvidim po vklade. Ale lepsie ako cakat u inych lekarov pol roka vobec na konzultaciu

serenaszabova
21. aug 2024

Skus ísť do Nitry Dzurilla centrum tie isté infúzie stoja 23e

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre