Implantačné krvácanie

tidididadididoudou
27. dec 2023

Pekne vás zdravím chcela by som sa spýtať ci by sa mohlo jednať o implantacne krvacanie , včera začal u mňa taky veľmi tmavohnedy vytok , keď idem na WC na intimke mam len tak kavovu lyžičku množstva, ... Pise sa to divne ale vo vode wcka keď som na to pozrela je to ako nejaké vlásky alebo proste ako keby supinky bodky toto som ešte ako ms nemala, ms mam dostat 2.1.
Posledná bola 30.11 ...pohlavný styk sme mali 14 a 17 ..
Mali ste to niektorá takto alebo si robím zbytočne nádeje...krv som nezbadala, pred mesiacom som potratila

tidididadididoudou
autor
27. dec 2023

@tidididadididoudou a to nehovorím o tom ze som 3 ty deň mega mega unavena...prsniky ma bolia cca od 22.12.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tidididadididoudou
autor
27. dec 2023

@monsterablue na test je priskoro

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
snowflakenel
27. dec 2023

@tidididadididoudou
@tidididadididoudou ja som mala.tmavohnedy vytok v case ,,ked mi mala.dojst ms. Trvalo to asi 5 dni,,som si myslela, ze mi blbne cyklus alebo mam.nejaku cystu alebo co.
Spravila.som test a bol pozitivny. No ja som potom zacala.aj krvacat, normalne ako pri menstruacii. Doktor mi dal diphaston, neskor.ajzutrogestan, ked krvacanie pokracovalo. Mala som kludovy rezi., no to sa pri 2 detoch neda.
Nakomiec som si povedala, ze uz,kaslem na.to. co sa ma stat, stane sa. Mormalne.som chodila do prace, na nakup, krvacanie ppstupne slablo.
S prestavkami som takto spinila.a.krvacala asi,do 12tt

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre