Ide o uhniezdovanie vajíčka?

leuskanova
22. júl 2020

Ahojte, chcem sa len spýtať, či je možné že ide o uhniezdovanie keď som si dnes na nohavičkach našla hnedo červený vytok, včera som ho mala biely hustý a lepkavy. Ovulacia bola buď 14.7 alebo 15.7. Pobolievaju ma od včera aj prsia a v pondelok som zvracala ale inak nič nezvyčajne nepociťujem. Ďakujem.

deti95060810
22. júl 2020

môže...

noemikatka
22. júl 2020

@leuskanova smiem sa spýtať ovu sisi istá tym ze merias teplotu alebo? Lebo tiež si robím ovu testy aj podla bolesti ci hlienu viem ze by som mohla mať ovu ale raz som tiež trosku krvacala a myslela som ze uhnezdovanie a pritom len vten den som mala ovu 🤦‍♀️

nini1010
22. júl 2020

Moze,nemusi,ktovie...Naco su ti take odpovede?10 dni od ovulacie si skua spravit test a uvidis,to by uz mohol byt minimalne duch.

balalea
22. júl 2020

@leuskanova môže, časovo by to sedelo.. ale ak si mal ovu 14twho tak si dnes 23DC a zažila som osobne už asi 4ms kedy som mala týždeň pred takéto spinenie .. sprav si test v deň ms , skôr nemá význam

leuskanova
autor
22. júl 2020

@noemikatka chodila som gynekológovi na Folikulometriu a v pondelok keď som bola tak mi pichol pregnyl a hovoril že na druhý deň, najneskôr na tretí bude ovulacia tak preto viem.

veronikaszabova
22. júl 2020

@leuskanova casovo by mohlo ist o uhniezdovanie. Drzim palce ❤

misa11111
22. júl 2020

Alebo sa ti rozbieha ms ako mne 🙄

sono2
22. júl 2020

@leuskanova ovu hlien je číry a v čase ovu doslova vodnaty podľa mňa začína ms. Hustý je pred ms

miiriaam
22. júl 2020

@leuskanova ja som mala ovuláciu v case niekedy ked ty..a vcera som rano mala bolest ako pri menzese a hnedocerveny vytok ale len na toaletaku.. 🤷menzes ma prist o 8dni..ale co to bolo,to nvm

leuskanova
autor
23. júl 2020

@miiriaam mne tiež menzes vychádza tak za 8-9 dni a dnes ma prsia bolia tak strašne že nemôžem na ne ani pozrieť 😄 tak uvidíme, či ta mrcha príde

miiriaam
23. júl 2020

@leuskanova mna nie,len bradavky🤷😃

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre