Dobrý deň, mala som styk asi 16.8. (nezaznačila som si :() a potom 8.9. Dnes mám také tmavé slabšie krvácanie môže to byť implantačné krvácanie? Robila som si ešte pred krvácaním test a negatív.
@michaela329 Mám 39 deň a ovuláciu som mala od 25. augusta do 3. septembra. Mám nepravidelný cyklus + som mala ísť na jeden zákrok a kalendár mi ukazoval že môžem dneska skúsiť test. Testovala som sa Clearblue testom ktorý má vraj 6 dní pred meškaním menštruácie odhaliť tehotenstvo ale vraj sú Clearblue testy niekedy chybné tak neviem.
Ovulacia netrva tyzden… tu by nolo fajn zistit kedy si ju realne mala. A od toho sa odpichnut
Ovulácia trvá deň... plodné dni okolo 5 dni. Takže trafiť ju je celkom oriešok. Urob si 10 test - normálny a ak sa obavas kvôli zákroku, daj si zobrať krv. To máš najistejšie.
@michaela329 Išla som na krv tak uvidíme ale asi to je normálna menštruácia, inak ďakujem 🙂
@babushkaem aha pardon ja som si to poplietla s plodnými dňami
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A den cyklu? Ovulácia? To spinenie môže byť aj ovulačné, môže byť aj z prechladnutia, stresu, hormónov...kym Ti nemeska ms, testujes zbytočne.