Ide o implantačné krvácanie?

16. sep 2024

Dobrý deň, mala som styk asi 16.8. (nezaznačila som si :() a potom 8.9. Dnes mám také tmavé slabšie krvácanie môže to byť implantačné krvácanie? Robila som si ešte pred krvácaním test a negatív.

michaela329
16. sep 2024

A den cyklu? Ovulácia? To spinenie môže byť aj ovulačné, môže byť aj z prechladnutia, stresu, hormónov...kym Ti nemeska ms, testujes zbytočne.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
16. sep 2024

@michaela329 Mám 39 deň a ovuláciu som mala od 25. augusta do 3. septembra. Mám nepravidelný cyklus + som mala ísť na jeden zákrok a kalendár mi ukazoval že môžem dneska skúsiť test. Testovala som sa Clearblue testom ktorý má vraj 6 dní pred meškaním menštruácie odhaliť tehotenstvo ale vraj sú Clearblue testy niekedy chybné tak neviem.

babushkaem
17. sep 2024

Ovulacia netrva tyzden… tu by nolo fajn zistit kedy si ju realne mala. A od toho sa odpichnut

michaela329
17. sep 2024

Ovulácia trvá deň... plodné dni okolo 5 dni. Takže trafiť ju je celkom oriešok. Urob si 10 test - normálny a ak sa obavas kvôli zákroku, daj si zobrať krv. To máš najistejšie.

autor
18. sep 2024

@michaela329 Išla som na krv tak uvidíme ale asi to je normálna menštruácia, inak ďakujem 🙂

autor
18. sep 2024

@babushkaem aha pardon ja som si to poplietla s plodnými dňami

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre