Ahojte ak ste mali toto vyšetrenie s výsledkom nepriechodné je toto vyšetrenie 100percentne alebo otehotnela ste niektorá aj tak? Počula som že časom sa môžu vajcovody spriechodniť alebo ak žena bola v krči môže to skresliť výsledok. Budem rada ak sa podelíte o vaše skúsenosti či je len fakt možnosť ivf.
Je tu jedna baba, čo jej povedali an hyfosy že nepriechodné a ten cyklus otehotnela… takze tak
Ja som mala diagnostikovanu endometriozu a (v jej dosledku pravdepodobne) upchate vajcovody. Skusili sme vsetkomozne, ale prirodzene to nešlo. Napokon sme sa dostali vďaka môjmu gynekológovi na reprodukčnú kliniku Repromeda a u nich sme absolvovali celý IVF cyklus od prvých podrobných vyšetrení aj PANDA genetické testy z krvi cez stimuláciu až po transfer a bola to neskutočná skúsenosť. Lekári boli ľudskí a starostliví a na všetko dávali pozor, priestory sú moderné a čo je hlavné - vďaka ním máme dokonalú dcéru
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
IVF
Ak chcete spriechodnit tak chodte na laparoskopiu