HyFoSy

13. jún 2023

Ahojte ak ste mali toto vyšetrenie s výsledkom nepriechodné je toto vyšetrenie 100percentne alebo otehotnela ste niektorá aj tak? Počula som že časom sa môžu vajcovody spriechodniť alebo ak žena bola v krči môže to skresliť výsledok. Budem rada ak sa podelíte o vaše skúsenosti či je len fakt možnosť ivf.

taktotedanie
13. jún 2023

IVF
Ak chcete spriechodnit tak chodte na laparoskopiu

ninka99865
13. jún 2023

Je tu jedna baba, čo jej povedali an hyfosy že nepriechodné a ten cyklus otehotnela… takze tak

urshullita6541
30. apr 2024

Ja som mala diagnostikovanu endometriozu a (v jej dosledku pravdepodobne) upchate vajcovody. Skusili sme vsetkomozne, ale prirodzene to nešlo. Napokon sme sa dostali vďaka môjmu gynekológovi na reprodukčnú kliniku Repromeda a u nich sme absolvovali celý IVF cyklus od prvých podrobných vyšetrení aj PANDA genetické testy z krvi cez stimuláciu až po transfer a bola to neskutočná skúsenosť. Lekári boli ľudskí a starostliví a na všetko dávali pozor, priestory sú moderné a čo je hlavné - vďaka ním máme dokonalú dcéru

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre