Hustý biely výtok pred ovuláciou aj po ovulácii?

simus0987
25. jún 2019

Ahojte baby potrebovala by som poradiť . Toneto mesiac som mala hustý biely výtok pred ovuláciou ale mám ho aj po ovulácii ..( ovuláciu sledujem podľa testov ) Nič má nepali ani nesvrbi všetko je v poriadku neviem či by mohlo ísť o mykózou .. máte s tým skúsenosti ? Ďakujem 😊😊

pininka1
25. jún 2019

A nie si náhodou tehotná? Lebo vtedy je aj po ovulácii aj v čase keď mala prísť ms biely výtok bez svrbenia a iných prejavov. Skús ešte počkať pár dní a keď tak zbehnes k lekarovi

annamaria4
25. jún 2019

@simus0987 pokial ta nic nesvrbi, tak by o mykozu nemalo ist.

hanka1674
25. jún 2019

@simus0987 mykóza nie, cítila by si to. Počkaj pár dní a skús test. Prípadne lekára a odber krvy 🙂 Taký test bude najpresnejší alebo kašli na to a počkaj do meškajúcej ms 🙂

adelakom12
25. jún 2019

no pokial ja vime, tak to je v pohode, pred aj po ovulacii ma byt husty, aby otvor v posve ostal "zatvoreny" ako keby zátka, ked mas ovulaciu ma byt číry a vodnastý - otvorený otvor, aby sa spermie dostali dnu..pokiaľ ťa nič nesvrbí ani nepáli, tak asi to neřeš 🙂

simus0987
autor
25. jún 2019

@pininka1 tá možnosť by tam aj mohla byť keďže bábätko by sme chceli tak sa nechránime ale ani to extra neriešime 🙂 Nechávam tomu voľný priebeh .. ďakujem počkám a uvidím len som sa zľakla tej mykózi pretože ešte som sa s tým nestretla

@annamaria4

@hanka1674

@adelakom12 ďakujem za názor baby 🙂🙂

mirush_11
5. sep 2023

@simus0987 ahoj môžem sa opýtať ako to nakoniec dopadlo? Tiež to teraz pozorujem na sebe 🙄

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre