Ahojte baby potrebovala by som poradiť . Toneto mesiac som mala hustý biely výtok pred ovuláciou ale mám ho aj po ovulácii ..( ovuláciu sledujem podľa testov ) Nič má nepali ani nesvrbi všetko je v poriadku neviem či by mohlo ísť o mykózou .. máte s tým skúsenosti ? Ďakujem 😊😊
@simus0987 pokial ta nic nesvrbi, tak by o mykozu nemalo ist.
no pokial ja vime, tak to je v pohode, pred aj po ovulacii ma byt husty, aby otvor v posve ostal "zatvoreny" ako keby zátka, ked mas ovulaciu ma byt číry a vodnastý - otvorený otvor, aby sa spermie dostali dnu..pokiaľ ťa nič nesvrbí ani nepáli, tak asi to neřeš 🙂
@pininka1 tá možnosť by tam aj mohla byť keďže bábätko by sme chceli tak sa nechránime ale ani to extra neriešime 🙂 Nechávam tomu voľný priebeh .. ďakujem počkám a uvidím len som sa zľakla tej mykózi pretože ešte som sa s tým nestretla
@adelakom12 ďakujem za názor baby 🙂🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A nie si náhodou tehotná? Lebo vtedy je aj po ovulácii aj v čase keď mala prísť ms biely výtok bez svrbenia a iných prejavov. Skús ešte počkať pár dní a keď tak zbehnes k lekarovi