Horúčka a životnosť spermií

23. dec 2022

Chcem sa opytat, ci umieraju spermie ak ma muz horucky 38-39? Alebo to nijak neovplyvnuje ?

viestta
23. dec 2022

A v takých teplotách sa mu aj chce?

veronikaszabova
23. dec 2022

No chcem vidiet chlapa, ktory ma chut na sex pri horuckach 🙂
Ved pockaj dalsi cyklu.

viestta
23. dec 2022

@veronikaszabova presne, pri 37, 1 majú smrť na jazyku🤩

veronikaszabova
23. dec 2022

@viestta joooj, ked si predstavim mojho chlapa, ktory potrebuje aj teplotu 37,5 vypotit 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pri 39 uz umiera 😂

januska12323
23. dec 2022

Vypotia spolu 😏

viestta
23. dec 2022

@veronikaszabova môj pri 37,2 "nevládze" ani čajicek vypiť, keď ma 37,5 tak si "pýta kňaza k lozku"

autor
23. dec 2022

Hahahha jasneee ze aj moj muz ma smrtiacu chorobu ja ked som na tom tak tak musim fungovat :( no nie dnes sa mu nechce :D len ked mubude lepsie tak ci budu zive tie spermie alebo nie :D

viestta
23. dec 2022

Keď nebudú živé, tak nebudú živé. Však budú živé inokedy.
A áno, vysoké teploty poškodzujú spermie. Ale ony sa tvoria priebežne, takže tie co horúčky neprežiju doplnia čerstvé.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
queen_mary
23. dec 2022

@viestta asi musi 😀😀

cyberk
23. dec 2022

jooj to uz ked raz bol chory, tak to vsetky spermie pomreli, zial takto sa stava chlap neplodnym :(

veronikaszabova
23. dec 2022

@cyberk 😂😂😂😂

dskjhfdlkdjhl
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
helcanw
23. dec 2022

@dskjhfdlkdjhl 😂😂😂😂😂 toto bola konečná

alanko20
23. dec 2022

@cyberk a pomru aj tie buduce, ktore sa este ani nevytvorili? 😂 a teraz vazne. Spermie sa tvoria pocas celeho zivota muza, nie je to ako u zien. Soermatogeneza je zdlhavy proces, trva asi 60 dni (presne cislo si uz nepamatam). Takze ked chlap vyzdravie, bude mat casom nove "zive" spermie.

dskjhfdlkdjhl
24. dec 2022

@helcanw az taka, konecna, ze poburila😀 Blbe prispevky, produkovane dutymi hlavami asi poburuju menej, co uz😝

autor
25. dec 2022

Kritici štúdie však vravia, že každá závažná infekcia s prítomnosťou vysokej horúčky má schopnosť negatívne ovplyvniť stav spermií, ich počet dokonca môže klesnúť na nulu, a to dokonca po dobu niekoľkých mesiacov. S postupom času sa však všetko vráti do normálu.......... nasla som taky clanok tak na to masi nieco bude

miskozvychodu
26. dec 2022

@viestta však práve ja v teplotách nemám chuť ani na futbal natož na hento

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre