Ahojte baby. Som na dne. Pred 2 týždňami som bola na gynde. Dnes mi prišli výsledky. Nepovedal doktor nic iné iba toľko ze mam horšie výsledky, ze nevie ci to je zápal alebo začínajúca rakovina. Dal mi antibiotika 2 krabice a ze v auguste mam prísť zase a spraví mi rozšírené vyšetrenie. No lenze sa snažíme o babo, mam pocit ze pre mňa prišiel koniec sveta, viem ze to nemusi byť rakovina krcka maternice, ale aj tak..
Vravel ze sa to tak robí, lebo ta vrchna vrstva buniek sa obnovuje kazde 3 mesiace, ked to je iba obyčajný zápal tak sa to dovtedy vylieči
Ja som bola na cytologii nedávno a vyšiel mi hraničný abces o pol roka kontrola ale lekárka nehovorila že sa nemôžeme snažiť o bábo. Ja si dávam robiť tu presnejšiu cytologiu Za poplatok ..mne obyčajná vyšla vždy zle ale táto len vtedy keď to bolo naozaj zle
Odporucam ti co najrychlejsie si daj niekde urobit analyzu vlasov (vygugli si, kde ti je najlepsie) a na jeho zaklade individualny nutricny plan. Akonahle das telu chybajuce ziviny, upravi sa ti aj bunkova imunita a telo si poradi aj s rakovinou, aj so zapalmi, aj s prirodzenym otehotnenim. Vysledky citit uz po 3 mesiacoch.
Začínajúca rakovina??? To fakt sa takto vyjadruje jeden gynekológ??!! 🤨 Pokiaľ máš "horšie výsledky" pravdepodobne to znamená, že máš predrakovinové štádium 2 alebo 3, pokiaľ ti bola robená lcb cytologia, tak by to tam malo byt jasne napisane. Ja som mala 3 a šla som rovno na konizaciu krčka maternice sluckou. Je na zamyslenie, či to bolo potrebne operovať, lebo chirurg co mi to robil, skonštatoval, že "keď to pán doktor napísal, tak urobíme". 7 júla by som mala rodiť a problémy som nemala, ak by som sa aj začala otvárať, dnes sa to už dá riešiť (povedal doktor).... Nestresuj sa 🙂
@domiklik ani to mi nepovedal ci to je 2 alebo 3..robil mi iba tu obycajnu cytologiu a vravel ze nabudúce mi spraví tu lbc za poplatok.. Ale to je najmenej.. Na ten zapal mi dal antibiotika na mesiac tak sme sa dohodli ze snažilkovanie necháme tak kym sa nevyliecim. Asi sa objednám este k druhému lebo to ako sa vyjadril sa mi absolútne nepáči
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tak toto by ma zaujímalo, prečo chce čakať do augusta? toto by mal podchytiť čo najskôr a riešiť. podľa mňa zbehni aj k nejakému inému dr. toto neni moc dobrý prístup od neho