Ahojte.
Chcela by som sa opýtať či náhodou niektorá z vás nemala problém aký mám ja. Snažíme sa s priateľom a bábätko už vyše roka. V januári som bola na krvných testoch kde mi zistili že trpim hormonalnou nerovnostov. Od začiatku februára beriem lieky na hormonálnu rovnováhu. Poslednú MS som mala od 1.1 2020 a moja MS nieje pravidelná. Pred týždňom som bola na sonografii a na injekcii ohľadom hypofýzy. Lekárovi som povedala že mi stále neprišla MS a on že na sone nič neni vidieť ale že ak som otehotnela cca 10 dni do zadu tak ešte neni vidieť plod. Už týždeň trpim bolesťami pod bruškom, bradavky mám bolestivé, citlivé. A vždy ráno keď niečo zjem mi zostane zle. Test som si robila 2 týždne do zadu negatívny. V utorok idem na ďalšiu injekciu a keď mi nepríde MS tak mi pichne vyvolávačku. Chcem sa opýtať či niektorá z vás má nepravidelne MS a či je možné že som zostala tehotná práve pre lieky ktoré používam na hormóny. Ďakujem Vám
@veronikaszabova dnes di idem kúpiť. I keď som chcela počkať do utorku čo povie doktor. Je to ťažké pre mna každý mesiac byt sklamaná 😔 len som chcela vedieť či niektorá sa liečila na hormonálnu nerovnováhu a či sa jej podarilo tak skoro otehotnieť
@nikapuggioni to, co pomoze jednej, nemusi druhej. Nepomoze ti, ked ti tu 10 bab napise, ze im to pomohlo. A 10, ze nie.
Ak sa ti "nieco nezda", sprav si test. Drzim palce 👍
@veronikaszabova však jasne to máš pravdu ale MK je na to aby sme sa pýtali na názory. A každá rada alebo názor na podobnú situáciu pomôže danému človeku mat nejakú tu nádej.
A ďakujem pekne 🙏
Ahoj ako to dopadlo ?
@nikapuggioni
@natalqa97 ahoj
Tak tehotná som vtedy nebola MS prišla po dlhom meškani. Druhú MS som mala v apríli a v ten mesiac som aj ostala tehotná 🥰 teraz som mamina už 13 mesačnej princeznej ❤
@nikapuggioni tak gratulujem. ❤
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A preco si teraz neurobis test? 🤷♀️