Ahojte, rada by som sa dozvedela viac o hormonálnej joge, poprosim nejaké rady, ako a co cvičiť hlavne od tých z vás, ktoré s týmto majú skusenosti. Mam na mysli cvičenie v súvislosti so snahou otehotnieť... Vopred veľmi pekne ďakujem za rady ❤️
ahoj, ja som bola na kurze hormonalnej jogy a davali nam material - popis jednotlivych cvikov,tak ti to mozem posunut,ak by si mala zaujem....len to musim doma najst 😉
Ahoj ja ju cvičím 🙂 na youtube najdeš dosť videi ,podľa toho aj ja idem.
@nika23t ja idem na celodenny kurz v ba 29.5...ak mas zaujem pozri stranku www.hormonyoga.sk
@nika23t ja som bola na kurze hormonalnej jogy a dostala som aj odtial navod na cvicenie, podla ktoreho som potom cvicila doma. Ak chces cvicit, velmi odporucam ist na kurz, lebo je velmi dolezite cvicit to dobre+dýchanie k tomu. Je to velmi specificke. Riadne ma po cviceniach boleli vaječníky, fakt tam bolo citit posun.
@yanka239 mohla by som aj ja poprosiť? 🙂
@lucia952000 OK, napíš mi tvoju adresu, pošlem to poštou
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skus si nájsť skupinu na fb kruh sesterstva. Tam sú žienky ktoré sa venujú takýmto rôznym veciam ❤️