Homeopatia a tehotenstvo

buxus24
7. jan 2019

Ahojte
Rada by som vedela Vašu osobnú skúsenosť.
Či vám to pomohlo v niečom,či vás to posunulo k šťastnému koncu.

A ak by ste mali osobnú skúsenosť Mgr.Janette Bakajsova ,Košice ... Budem len rada.
Dakujem

elninoenmipueblo
8. jan 2019

@buxus24 skor čítam a počúvam o homeopati zle veci..je to duchovna iečba nie somaticka,takže opatrne...

buxus24
autor
8. jan 2019

@elninoenmipueblo vďaka no vieš ako sa hovorí ....neskúsiť,nevies

sintra
11. jan 2019

Rovnaky efekt ako po pouziti praskoveho cukru. Cela homeopatia je hlavne o autosugescii.

hanickaondrik
19. jan 2019

Vďaka liečitelke po dvoch rokoch snaženia mám doma zdravé dve deti. Kamoška mala tri potraty. Táto liecitelka ju dala do poriadku a teraz má dve deti. Niekedy lieky nie sú všetko.

buxus24
autor
19. jan 2019

@hanickaondrik dakujem ti pekne ze si mi to napisala.... Vela teraz o tom citam a zistujem....
Prve umele oplodnenie nevyslo tak chcem pred druhym skusit prirodne metody ake sa len daju.
Dakujem

A mozem sa spytat,po cca akom case od navstevy sa vam obom zadarilo. dakujem

katyd
19. jan 2019

@sintra načo píšeš svoje dojmy, ona chcela fakty

janinah
19. jan 2019

@hanickaondrik liečiteľov uznávam aj aj,niektorých,ale nie takého,ktorý by "liečil" homeopatikami...

katyd
19. jan 2019

@janinah a akých napríklad?

janinah
19. jan 2019

@katyd poznám kňaza ,ktorý liečil- bylinky,modlitba,energia z rúk..

buxus24
autor
19. jan 2019

@janinah energia z ruk je ,,reiky,, to mame v rodine....

buxus24
autor
19. jan 2019

@janinah a knazovi veris lebo je knaz?

janinah
19. jan 2019

@buxus24 hlavne neverím homeopatikám,o ktorých je téma,som zdravotník a viem,že sú neeúčinné

buxus24
autor
19. jan 2019

@janinah aj ja som zdravotnik,no verim v silu prirody a nie len v lieky

katyd
19. jan 2019

@janinah celá komora homeopatov napríklad na Slovensku je vlastne nejaká sekta podľa teba? 🙂

janinah
19. jan 2019

@katyd niečím sa živiť asi musia...

@buxus24 bylinkám verím aj ja,sama si zv´bieram,suším...ale nie tomu,čo nacapú do homeopatík

katyd
19. jan 2019

@janinah to je inteligentná odpoveď, čo si napísala? už si povedala, že tomu neveríš, my sme to zobrali do úvahy, toto nie je téma na odhovorenie od homeopatík, zakladateľka témy potrebuje pomocť a tiež to nie je o tom, kto čomu verí 🙂

stary_ujco
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sintra
20. jan 2019

@katyd pisem fakty 🙂

hanickaondrik
20. jan 2019

Nám sa podarilo po pol roku otehotnieť. V apríli 2016 sa narodil syn. Po pôrode som nemala menštruáciu. V decembri sme sa začali snažiť o druhé bábo a vo februári som otehotnela. V novembri sa narodila dcéra.

katyd
20. jan 2019

@sintra ty si vedec? ak áno, tak by ma to zaujímalo, lebo potom doteraz moje dieťa, ktoré som tak liečila od pol roka, dokázalo simulovať vyliečenie 🙂

katyd
20. jan 2019

@hanickaondrik Si si istá, že to tak bolo? 🙂 Samozrejme je to irónia pre tých, ktorí vidia svet iba očami a počujú iba ušami 🙂

buxus24
autor
20. jan 2019

Temu som zalozila preto,aby som dostala odpoced nato,co chcem vediet a nie nato aby ste sa tu hadali......

@hanickaondrik tak to je dobra sprava ze po pol roku.... K lekarom chodim uz par rokov a nic.... Tak verim ze toto mi pomoze

hanickaondrik
20. jan 2019

Mne doktorka vôbec nepomohla. Menštruáciu riešila duphastonom kým som brala lieky všetko ok a inak cyklus onicom. Neskôr som brala inofolik. Totálna katastrofa. Vyvolavacky a žiadna pomoc. Dva roky snaženia a nič. Liecitelka má dala do poriadku. Môžem jej len ďakovať.

buxus24
autor
20. jan 2019

@hanickaondrik tak mna riesil najprv gynekolog,ktoreho som casom vymenila.
A v Car mame za sebou jedno IVF..... Teraz som to chcela skusit inac ako liekmi.... Takze tomu dam cca pol roka a uvidim co dalej.

saleska111
20. jan 2019

@buxus24 ahoj radsej by som zainvestovala so dobreho fyzioterapeuta ...to je to co naozaj pomaha

elninoenmipueblo
25. jan 2019

@katyd zakladatelka temy nevie ze homeopatia su iba cary...rozhodnut sa musi človek sam,respektujme jeho slobodnu volu,,ale neklamme mu,kazdy ma pravo počuť pravdu...
Ked niekto ide skočiť z mosta,nepokusis sa ho zachranit predsa?

katyd
26. jan 2019

@elninoenmipueblo nerozumiem na čo si reagovala, ale asi na moju iróniu 🙂

melanie9
2. júl 2021

Ahojte, tiež som tehotná a mám zápal močových ciest. Klasická medicína mi nikdy nepomohla. Viete poradiť dobrú homeopatiu v BA, TT kraji? Ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre