Ahojte
Rada by som vedela Vašu osobnú skúsenosť.
Či vám to pomohlo v niečom,či vás to posunulo k šťastnému koncu.
A ak by ste mali osobnú skúsenosť Mgr.Janette Bakajsova ,Košice ... Budem len rada.
Dakujem
@elninoenmipueblo vďaka no vieš ako sa hovorí ....neskúsiť,nevies
Rovnaky efekt ako po pouziti praskoveho cukru. Cela homeopatia je hlavne o autosugescii.
Vďaka liečitelke po dvoch rokoch snaženia mám doma zdravé dve deti. Kamoška mala tri potraty. Táto liecitelka ju dala do poriadku a teraz má dve deti. Niekedy lieky nie sú všetko.
@hanickaondrik dakujem ti pekne ze si mi to napisala.... Vela teraz o tom citam a zistujem....
Prve umele oplodnenie nevyslo tak chcem pred druhym skusit prirodne metody ake sa len daju.
Dakujem
A mozem sa spytat,po cca akom case od navstevy sa vam obom zadarilo. dakujem
@hanickaondrik liečiteľov uznávam aj aj,niektorých,ale nie takého,ktorý by "liečil" homeopatikami...
Nám sa podarilo po pol roku otehotnieť. V apríli 2016 sa narodil syn. Po pôrode som nemala menštruáciu. V decembri sme sa začali snažiť o druhé bábo a vo februári som otehotnela. V novembri sa narodila dcéra.
@hanickaondrik Si si istá, že to tak bolo? 🙂 Samozrejme je to irónia pre tých, ktorí vidia svet iba očami a počujú iba ušami 🙂
Temu som zalozila preto,aby som dostala odpoced nato,co chcem vediet a nie nato aby ste sa tu hadali......
@hanickaondrik tak to je dobra sprava ze po pol roku.... K lekarom chodim uz par rokov a nic.... Tak verim ze toto mi pomoze
Mne doktorka vôbec nepomohla. Menštruáciu riešila duphastonom kým som brala lieky všetko ok a inak cyklus onicom. Neskôr som brala inofolik. Totálna katastrofa. Vyvolavacky a žiadna pomoc. Dva roky snaženia a nič. Liecitelka má dala do poriadku. Môžem jej len ďakovať.
@hanickaondrik tak mna riesil najprv gynekolog,ktoreho som casom vymenila.
A v Car mame za sebou jedno IVF..... Teraz som to chcela skusit inac ako liekmi.... Takze tomu dam cca pol roka a uvidim co dalej.
@buxus24 ahoj radsej by som zainvestovala so dobreho fyzioterapeuta ...to je to co naozaj pomaha
@katyd zakladatelka temy nevie ze homeopatia su iba cary...rozhodnut sa musi človek sam,respektujme jeho slobodnu volu,,ale neklamme mu,kazdy ma pravo počuť pravdu...
Ked niekto ide skočiť z mosta,nepokusis sa ho zachranit predsa?
@elninoenmipueblo nerozumiem na čo si reagovala, ale asi na moju iróniu 🙂
Ahojte, tiež som tehotná a mám zápal močových ciest. Klasická medicína mi nikdy nepomohla. Viete poradiť dobrú homeopatiu v BA, TT kraji? Ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@buxus24 skor čítam a počúvam o homeopati zle veci..je to duchovna iečba nie somaticka,takže opatrne...