Hodnota progesterónu na 7. deň po ovulácii

vazka1
12. jún 2021

Ahojte, myslite, ze hladina progesteronu 27,99 na 7dpo je dostatocna? Podarilo sa niektorej otehotniet s podobnymi hodnotami? Snazime sa uz 2 roky, zatial neuspesne, tak som zacala uvazovat, ci nemoze byt problem v nizkej hodnote progesteronu. Ostatne vysetrenia mame ok. Dakujem.

catherinah
12. jún 2021

V akych je to jednotkách?

3petka
12. jún 2021

@vazka1 A doktor videl výsledky on by mal vedieť čo je ok a čo nie. Ja som bola na krvi pár dni po menzese adr mi hneď nasadil duphaston, kvôli nízkej hladine progesteronu.

vazka1
autor
13. jún 2021

@catherinah 27,99 nmol/l

vazka1
autor
13. jún 2021

@3petka nevidel. Dr sa k tomu nemal aby mi spravil hormonalny profil v lutealnej faze, tak som si dala ho dala spravit ako samoplatca v Unilabs. Referencne su tie hodnoty Ok, ale niekde som sa docitala, ze na udrzanie tehotenstva by mali byt vyssie. Preto sa pytam na realne skusenosti. Zvazujem uz aj kliniku..

catherinah
13. jún 2021

@vazka1 pri odbere 7DPO su optimalne hodnoty su 60- 100 nmol/L.
Takze nizky.

catherinah
13. jún 2021

@vazka1 mas zisteny aj progesteron?

vazka1
autor
13. jún 2021

@catherinah ved pisem o progesterone. A na vysledkoch su optimalne referencne hodnoty v rozmedzi 10,62-89,14

catherinah
13. jún 2021

@vazka1 prepáč, chcela som napisat ci mas zisteny estrogen🙈

catherinah
13. jún 2021

@vazka1 vysledky nezahrnaju fazu cyklu. To je všeobecný udaj. Hodnoty 60-100 mam od skuseneho gynekologa a ja som na tie odbery bola asi 20krat aj mi ich vzdy hodnotil a podľa toho nastavoval liecbu

vazka1
autor
13. jún 2021

@catherinah estrogen mam 455,8 pmol/l.

catherinah
13. jún 2021

@vazka1 ten ma byt 400-900 pmol/l

tisicka123
2. feb 2022

@vazka1 ahojjjj ja som mala presne toľko, ako ty.. Stačilo ti to??? Otehotnela si??? Ja som bola dneska na kontrole.. A Dr. Mi povedal ze je to postačujúce 🙂

tisicka123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tisicka123
6. feb 2022
lalilla
25. júl 2022

Baby tak nezistili ste aka je cca dobra hodnota toho progesteronu? Som na konci cyklu, mne vyslo na 28dc 35mmol, lenze vsade citam ine hodnoty. Tak som zmatena ci je to ok ci nie. Dala som si ako samoplatca a podla ixh tabulky je to ok

catherinah
26. júl 2022

@lalilla na konci cyklu sa hormonalny profil nerobi 🤔
Spravne sa ma robiť 2 den cyklu a 7 dni po ovulacii, aby to malo nejaku vypovednu hodnotu.

lalilla
26. júl 2022

@catherinah ja viem, len som isla na iny odber a ze priplatim si aj prog ze ci ho mam dostatocne vysoky. Nenapadlo ma to ze to nema vyznam upriimne 🤷‍♀️ lebo z min odberov boli hodnoty ok takze som len chcela vediet jak natom som. A ked je zena tehotna tak je dolezita hodnota v kazdej fazy cyklu nie? Napr keby som tehotna tak mi vie lekarka predpisat prog napr.

catherinah
26. júl 2022

@lalilla luteálna fáza: 10,62 – 89,14 nmol/l
Takze 35 je ok 🙂
Nie som lekar, len pacient s bohatymi skúsenosťami 😃

lalilla
26. júl 2022

@catherinah hej hej tu clovek ziska viac info ako u lekara zial. Hej hej ale napr v tabulke z labaku je ze lutealna je od 13-46 nmol co je zas dost rozdiel oproti tomu 89nmol co pises ty aj ja som nasla 89 aj ine hodnoty 😅 tak som si nebola ist ako mozu mat take rozdiely a ci je moja hodnota ok, dakujem ti! 🙂

catherinah
26. júl 2022

@lalilla kazdy labak ma svoje hodnoty, preto to vzdy vyhodnocuje lekar asi vzhladom na ostatne hormony, den cyklu atd.
Lekari zial maju na 1 pacienta malo času a podla mna aj malo skúsenosti s neplodnostou. To posuvaju na centra asistovanej reprodukcie. Podla toho co tu citam dlhodobo, tak absolutne bud neochota, nevedomost alebo nepreplacanie zo strany pkistovne, ale cele zle 😃🙈

lalilla
26. júl 2022

@catherinah no sak preto som ostala zmatena ah. Presne tak zial. Preto som si aj zaplatila ine odbery lebo moja lekarka ze ona mi to nevezme lebo je to zbytocne…a som v poriadku a ked ma vypisat daky vymenny listok tak milion otazok naco preco zaco…fakt skoda reci. Dakujem ti za tvoje skusenosti a vela zdravia a plodnosti nam zelam 😀☺️

juliavolna
1. mar 2023

@vazka1 prosím a aká má byt 7 deň po ovulácii tá hodnota.

juliavolna
1. mar 2023

@lalilla ako to dopadlo ? 🙂

lalilla
1. mar 2023

@juliavolna ahoj nepamatam si presne hodnoty, ale z krvy vsetko v norme

juliavolna
2. mar 2023

@lalilla a v tom cykle si obehu ? 🙂 ja mám 7dpo 88nmol/l nevies či je zo Ok ?

lalilla
2. mar 2023

@juliavolna nie nie vobec :( v ziadnom cykle som prirodzene neotehotnela zial