Ahojte dievčatá. Chcem sa spýtať na Vaše skúsenosti....mávam dlhé cykly, aj 45dni. Mám to tak odjakživa, ale ovuláciu vždy cítim, mávam ju, chodím aj na folikumetriu , kde mi vždy doktor povie, že folikuly pekne dorastajú. Naposledy som mala menštruaciu 9.okt, odvtedy nič doteraz. V piatok som dostala taký ružovkastý výtok, večer som si dala vino, aby sa mi spustili, no nič. Namiesto toho len tmavohnedý výtok 1 deň a znova nič...Testy som si robila, negatívne. Trošku sa bojím, zajtra idem k doktorovi, no rada by som počula aj Vaše skusenosti s hnedým výtokom , a taktiež s dlhými cyklami- čo Vám pomohlo ich upraviť na 28dní? alebo približne?
Za odpovede ďakujem🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj ja mam zas opacny problem mne vzdy chodila presne jak hodinky a teraz posledne 2 cykly je to strach a hroza...najskor mi meskali 46 dni a potom22 a stale nic....s tym vytokom som bola na tom podobne ako ty a stale nic...stale sa nam nedari...rozmyslam uz aj o zmene doktora bo ten moj asi sam nevie co robit,
ked mi odporucil lieky po ktorych sa mi to takto rozhadzalo.....