Ahojte...Idem si po radu... Mám dlhé nepravidelne cykly..od 28-30dc som spinila (tmavo hnedý vytok) ...mam to považovať za menzes alebo môžem byť tehotná? Samozrejme sa snazime o bábätko...teraz som si spravila ovulacny test lebo tehotenský nemám...co si myslite?
Mozes byt aj tehotna, skor nez som si spravila tehotensky, tak mi zostal ovulacny a obe ciarky boli silne. Oba dva razy mi vysli ovulacne pozitivne a potom aj tehotenske ked som kupila.
@luciabasistova koľko od spinenia je robený tento test?
Tak to sú pravidelne cykly :D ja mávam 30-60 dňové
@luciabasistova dám ti trošku nádeje, ja som mala takýto ovulacny, keď som bola tehotná. Pomýlila som si testy, potom som robila tehotenský a bola tam slabá čiarka.
@barju 26-28.3 som mala hnede špinenie
@luciabasistova mohlo to byť aj uhniezdenie, pokiaľ vieš že ovulácia už bola cca 10-15 dní dozadu. Ale keď nevies kedy bola ovulácia, možno mešká a ešte len teraz príde. Ja som zo srandy skúšala testovať ovulacnym testom keď som vedela že som tehotná, ale takúto silnú čiarku som nemala.
@barju presne 10 dni od prvého dňa spinenia som mala takýto pozitivny ovulacny test..na ďalší deň bol negatívny už...a mam komu tých ovulacnych testov a teraz som spravila zas..
@luciabasistova LH vrcholí pred ovulaciou ale potom klesá a počas tehotenstva nie sú jeho hodnoty nejak vysoké. LH a tehotenský HCG su na molekulovej úrovni podobne. Preto sa môže stať že LH test odhalí aj tehotenstvo,ale na základe LH testu to nemožno jednoznačne potvrdiť. Preto treba spraviť HCG test. Najlepšie keď už bude meškať ms.
@kristinkaris tiež som si dakedy inak hovorila keď som mala 28-33 dňové cykly ze ich mam nepravidelné, až potom som pochopila ze môžem byt rada za ne 😂
@kristinkaris
@mimuska328
Ona písala, že má dlhé a nepravidelné, nie, že má 28-30dňové cykly, ale že od 28 do 30dc špinila ... Treba čítať s porozumením
@luciabasistova
Takto vyzeral môj ovu test v tehu, robila som ho zo srandy, lebo sa mi jeden zvýšil ... Že som tehu, som vtedy vedela asi necelý týždeň (cca týždeň od prvého testovania tehu testom, ktorý som robila na 11dpo a vyšiel pozitívny) ... Ovu test vtedy vybehol okamžite, behom 10s tam bola takáto čiarka ... Špinila som vtedy od 13dpo do 21dpo, ale to bolo iba ráno, taký ružovohnedý výtok to bol, na sone nebolo na 14dpo vidieť nič, iba vysokú sliznicu, o 2 týždne na to už bilo srdiečko
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja mavam takéto ovulacne vždy pred MS.. to nemá vypovednu hodnotu...kúpiť tehotenské treba.