Hnedá menštruácia a slabý "duch" na teste

3. júl 2022

Ahojte baby, idem si po vaše skúsenosti. Mám za sebou 3tehotenstvá, z toho iba prvé úspešne. Min rok dva potraty v 9 a 7tt. Pri všetkých mi meškala MS, žiadne špinenie, a jasne pozitívne testy.
Dnes som 31DC, ráno prišla MS, no hnedá a slabá. Nikdy v živote som to v prvý deň MS nemala, hneď silná a červená krv. Tak som urobila test a na ňom vyšiel slabučký duch. Test ale nie je z ranného moču, keďže začínala krv, tak ma nenapadlo robiť test. Robila som okolo 10tej test.
Myslíte, že z toho môže byt zdravé tehotenstvo?? Ani prsia ma nebolia, a pri tých potratovych tehu ma boleli len velmi maličko. Pri prvom úspešnom tehu mi išli vybuchnúť hneď od začiatku. Ja už ani neverím, že sa nám to podarí 😔

petamich
3. júl 2022

skor to mohlo byt biochemicke, vajicko sa oplodnilo ale neuchytilo a preto si zacala spinit dnes a krvacanie sa zosilni ale uvidis, kadeco som tu citala 🤞🏻

autor
3. júl 2022

@petamich veď práve, že tiež som všeličo čítala. Zajtra spravím z ranného moču, ale do rána ešte ďaleko, preto píšem sem 😏 ďakujem

petamich
3. júl 2022

drzim paste!

alison11
3. júl 2022

Držím palce ja som pri prvom mala hnedý výtok čo som vtom čase ani nevedela,že je to z uhniezďovania bolelo ma podbruško ako na ms nosila som tampóny 3dni aj som si zapísala ako ms ,citlivé som mala bradavky a testy biele až o 10dni som robila test na žiadosť mojej kolegyne že určite som tehu lebo som behala cikať každú chvíľku a svrbeli ma bradavky.A už boli riadne //.Čiže mohlo sa aj u teba stať že si mala ovu pozdejšie.

marion30
3. júl 2022

Tu vidno pekne čiarku,skús ráno..ak sa nerozbehne ms,ale už som tu čítala že niektoré mali menštruáciu aj zopár mesiacov a boli tehotné🤗moc držím palce a nasadila by som si kyselinu listovú

autor
3. júl 2022

@alison11 no ja sa vôbec čudujem, že som otehotnela, ak teda som tehotná, lebo som si myslela, že na 14DC som mala ovulku, lebo som mala hlien. No a sex sme mali až 16DC. Takže neviem no....uvidíme najbližšie dni. Ďakujem ❤️

autor
3. júl 2022

@marion30 ďakujem krásne, si zlatá ❤️ áno kyselinu list. som si dala.

alison11
3. júl 2022

Držím palce ako sa hovorí Bohu nič nie je nemožné 🙂

autor
4. júl 2022

@petamich
@alison11
@marion30
Baby, tak ranný test takto. Špinenie od večera žiadne.
No aj tak neverím, že to dopadne dobre, lebo prsia čo ma trošku boleli, tak už prestali. Tak to bolo aj predtým keď som potratila 😔

alison11
4. júl 2022

Prsia nemusia neustále bolieť držím moc palce testík je krásny.

marion30
4. júl 2022

Jeeej ten je krásne pozitývny🥰 moc držím palce ,vylož nohy,oddychuj.myšlienky typu,,neverim že to dopadne dobre,, nahraď pozitývnymi ,,verím že to vyjde🥰 inak si to zle privoláš..no mna začali prsia boliet hadam až dva tyždne po pozitývnom teste a tież tak že niekedy aj dva tri dni vôbec...to je v poriadku

petamich
4. júl 2022

podme mysliet pozitivne ❤️ mna prsia zacali boliet az ovela neskor, kazda to mame inak, drzim ti velmi velmi patste, aby vsetko dobre dopadlo 🤞🏻

autor
4. júl 2022

@alison11
@marion30
@petamich
Ďakujem za povzbudenie baby ❤️❤️❤️
Špinenie mi aj dnes trochu začalo, ale ozaj máličko. No nedalo mi to a robila som večer test, dokonca len 25tkovy, a vyšiel takýto. Stredu alebo štvrtok pôjdem ku gyndošovi, aj keď je to skoro, ale asi by som mala kvôli potratom nie???

petamich
4. júl 2022

urcite chod, mozno ti da minimalne nejaky progesteron a bolo by fajn ak by skontroloval ci HCG stupa, budeme na teba mysliet

autor
4. júl 2022

@petamich doma mám ešte progesterón čo som mala min rok, zvažujem že si ho sama nasadím, lebo dr. mi ho tak či tak dá.

trojnasobnamama
4. júl 2022

Ak si uz brala a vies ako mas brať tak si nasaď.ja som mala hnede spinemie a hematom v maternici.Doktorka mi hned dala duphaston a adcorutin.To mi pomohlo a hematom sa vstrebal.drzim palce.

hennyinnsbruck
4. júl 2022

Nasad si to👌🏻👌🏻👌🏻
Tiez som so tak urobila lekarka aj povedala ze som dobre spravila.uskodis tym neuskodis ,ak sa nedajboze neudrzi krvacanie pride tak ci tak , ale na take ani nemyslime👌🏻 Drzim palce

heni79
4. júl 2022

Prvý test je podľa môjho videnia negatívny. Druhý "duch" a tretí čiarka. Asi to bude real. Blahoželám! 🙂

autor
4. júl 2022

@trojnasobnamama
@hennyinnsbruck
Ďakujem, už som si to dala, a hore nohy. Ste zlaté ❤️

autor
4. júl 2022

@heni79 ďakujem ❤️

marion30
4. júl 2022

Krásny🥰🤗 ano treba čím skôr,lekar vie čo nasadit uz

alison11
5. júl 2022

Držím moc palce.

autor
7. júl 2022

Baby nakoniec sa k dr dostanem až v piatok. Robila som si znovu test, a vyšiel mi takto. Nemala by na 19DPO byť už rovnako tmavá ako kontrolná čiarka??? 😏 Mne sa to zdá bledé. Pri prvom tehu som mala rovnako tmavé oveľa skôr.

alison11
7. júl 2022

Mohlo dôjsť k ovulácií pozdejšie a teda aj k uhniezdeniu ja som takto mala pri prvom a pri druhom skôr ako vy pri prvom 🙂 Držím palce.

marion30
7. júl 2022

Podla mňa vyzerá testík dobre,zaleži na ovulke a kedy sa uhniezdilo,držím palce🥳

autor
9. júl 2022

Kočky tak včera som bola u dr, mala som byť 5+0tt a nevidela poriadne ani gestačný vak, že len nejaký náznak 😢 poobede som mala trochu krvi, to ma ale upovedomila, že môžem trochu z vyšetrenia. No od večera má pobolieva pravá strana dole, slabucke špinenie stále pretrváva. Tak som si robila test a je bledý 😢 pritom večer som mala tmavší ako.dnes ráno. Aj prsia už nemám také naliate. A zajtra máme ísť na dovolenku, toto je ako zlý sen.
Ja už to tretíkrát nezvládnem 😢😢😢 Mala som takú nádej, lebo mi bola nasadená aj liečba na reprodukčnej imunologií a znova nič. Ja už prestávam veriť. Bože prečo sa mi toto deje 😢
A synček tak túži po súrodencovi.

autor
9. júl 2022

Posielam ešte pre porovnanie spodný je zo včera večera, a vrchný dnes ráno. Je to značka Baby Toptest.
Večer som robila ešte aj mamatest a ten bol ozaj pekný.

autor
9. júl 2022

Mamatest večer

autor
9. júl 2022

Sorry baby že vás stále otravujem, ale ja už som tak zúfalá ... Tak som verila...

marion30
9. júl 2022

A špiniš ešte? Ono 5+0 nemusi byť vidieť nič ešte poriadne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre