Ahojte baby, idem si po vaše skúsenosti. Mám za sebou 3tehotenstvá, z toho iba prvé úspešne. Min rok dva potraty v 9 a 7tt. Pri všetkých mi meškala MS, žiadne špinenie, a jasne pozitívne testy.
Dnes som 31DC, ráno prišla MS, no hnedá a slabá. Nikdy v živote som to v prvý deň MS nemala, hneď silná a červená krv. Tak som urobila test a na ňom vyšiel slabučký duch. Test ale nie je z ranného moču, keďže začínala krv, tak ma nenapadlo robiť test. Robila som okolo 10tej test.
Myslíte, že z toho môže byt zdravé tehotenstvo?? Ani prsia ma nebolia, a pri tých potratovych tehu ma boleli len velmi maličko. Pri prvom úspešnom tehu mi išli vybuchnúť hneď od začiatku. Ja už ani neverím, že sa nám to podarí 😔
@petamich veď práve, že tiež som všeličo čítala. Zajtra spravím z ranného moču, ale do rána ešte ďaleko, preto píšem sem 😏 ďakujem
drzim paste!
Držím palce ja som pri prvom mala hnedý výtok čo som vtom čase ani nevedela,že je to z uhniezďovania bolelo ma podbruško ako na ms nosila som tampóny 3dni aj som si zapísala ako ms ,citlivé som mala bradavky a testy biele až o 10dni som robila test na žiadosť mojej kolegyne že určite som tehu lebo som behala cikať každú chvíľku a svrbeli ma bradavky.A už boli riadne //.Čiže mohlo sa aj u teba stať že si mala ovu pozdejšie.
Tu vidno pekne čiarku,skús ráno..ak sa nerozbehne ms,ale už som tu čítala že niektoré mali menštruáciu aj zopár mesiacov a boli tehotné🤗moc držím palce a nasadila by som si kyselinu listovú
@alison11 no ja sa vôbec čudujem, že som otehotnela, ak teda som tehotná, lebo som si myslela, že na 14DC som mala ovulku, lebo som mala hlien. No a sex sme mali až 16DC. Takže neviem no....uvidíme najbližšie dni. Ďakujem ❤️
@marion30 ďakujem krásne, si zlatá ❤️ áno kyselinu list. som si dala.
Držím palce ako sa hovorí Bohu nič nie je nemožné 🙂
Prsia nemusia neustále bolieť držím moc palce testík je krásny.
Jeeej ten je krásne pozitývny🥰 moc držím palce ,vylož nohy,oddychuj.myšlienky typu,,neverim že to dopadne dobre,, nahraď pozitývnymi ,,verím že to vyjde🥰 inak si to zle privoláš..no mna začali prsia boliet hadam až dva tyždne po pozitývnom teste a tież tak že niekedy aj dva tri dni vôbec...to je v poriadku
podme mysliet pozitivne ❤️ mna prsia zacali boliet az ovela neskor, kazda to mame inak, drzim ti velmi velmi patste, aby vsetko dobre dopadlo 🤞🏻
urcite chod, mozno ti da minimalne nejaky progesteron a bolo by fajn ak by skontroloval ci HCG stupa, budeme na teba mysliet
@petamich doma mám ešte progesterón čo som mala min rok, zvažujem že si ho sama nasadím, lebo dr. mi ho tak či tak dá.
Ak si uz brala a vies ako mas brať tak si nasaď.ja som mala hnede spinemie a hematom v maternici.Doktorka mi hned dala duphaston a adcorutin.To mi pomohlo a hematom sa vstrebal.drzim palce.
Nasad si to👌🏻👌🏻👌🏻
Tiez som so tak urobila lekarka aj povedala ze som dobre spravila.uskodis tym neuskodis ,ak sa nedajboze neudrzi krvacanie pride tak ci tak , ale na take ani nemyslime👌🏻 Drzim palce
Prvý test je podľa môjho videnia negatívny. Druhý "duch" a tretí čiarka. Asi to bude real. Blahoželám! 🙂
@trojnasobnamama
@hennyinnsbruck
Ďakujem, už som si to dala, a hore nohy. Ste zlaté ❤️
@heni79 ďakujem ❤️
Krásny🥰🤗 ano treba čím skôr,lekar vie čo nasadit uz
Držím moc palce.
Mohlo dôjsť k ovulácií pozdejšie a teda aj k uhniezdeniu ja som takto mala pri prvom a pri druhom skôr ako vy pri prvom 🙂 Držím palce.
Podla mňa vyzerá testík dobre,zaleži na ovulke a kedy sa uhniezdilo,držím palce🥳
Kočky tak včera som bola u dr, mala som byť 5+0tt a nevidela poriadne ani gestačný vak, že len nejaký náznak 😢 poobede som mala trochu krvi, to ma ale upovedomila, že môžem trochu z vyšetrenia. No od večera má pobolieva pravá strana dole, slabucke špinenie stále pretrváva. Tak som si robila test a je bledý 😢 pritom večer som mala tmavší ako.dnes ráno. Aj prsia už nemám také naliate. A zajtra máme ísť na dovolenku, toto je ako zlý sen.
Ja už to tretíkrát nezvládnem 😢😢😢 Mala som takú nádej, lebo mi bola nasadená aj liečba na reprodukčnej imunologií a znova nič. Ja už prestávam veriť. Bože prečo sa mi toto deje 😢
A synček tak túži po súrodencovi.
Sorry baby že vás stále otravujem, ale ja už som tak zúfalá ... Tak som verila...
A špiniš ešte? Ono 5+0 nemusi byť vidieť nič ešte poriadne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
skor to mohlo byt biochemicke, vajicko sa oplodnilo ale neuchytilo a preto si zacala spinit dnes a krvacanie sa zosilni ale uvidis, kadeco som tu citala 🤞🏻