takze, zaujima ma, co pocas ovulacie je stale taky tahavy hlien, alebo hlien skonci a tak je ovulacia? a ako dlho ten tahavy hlien je mozne pozorovat pred ovulaciou...
@neyios Ahoj 🙂 Ja pridám vlastnú skúsenosť... Hlien pozorujem iba druhý mesiac. Minulý cyklus som mala ovulačný hlien 5 dní pred ovuláciou. No a tento cyklus som už tiež "ten správny" hlien spozorovala, zatiaľ sú tomu 2 dni. Ovu ešte nebola (meriam BT). A tiež som to mala tak ako bolo napísané vyššie. Že v deň kedy mi graf BT ukázal že bola ovulka, tak v ten deň som už plodný hlien nemala. Zmenil sa na taký krémový. Tak veľa šťastia a pekné Vianoce 😉
@neyios
@dorotea2
@bambinkaa
Ja som spozorovala daky ale ovu testy boli negativne,ale viem ze v stvrtok som sa v zrkadle videla hrozne skareda,póry som mala otvorene a dalsi den som sa v tom istom case a istom zrkadle sebe pacila cize asi sa blizila ovu abo uz nastala vtedy ,teraz si niesom ista kedy presne ale je to tym hormonom pri ovulke .Pred ovu zoskarednes a po ovu sa zase sebe pacis 😀 ,dobre nie?Ja som cakala ovu az tento tyzden a podla teplot som uz 3DPO tak som zvedava ci na novy rok nieco najdem .Muz ma 3/1 narodky tak by bol nadherny darcek 😉 ...
@happyfrog80 ja mam uz 4. den hlien a podla teplot ovulacia stale nikde. BT len 36,5 dnes dokonca 36,3. Hlien sa mi meni na krvavy neviem preco ☹
ja som tento mesiac vzdala pouzivanie ovulacnych pasikov, bo nejako divne ukazuju... tak uvidime... co bude buduci mesiac.... vela som sa dozvedela....
@neyios ovulacia vrcholí riedkym hlienom. Začína podľa mňa mám 28denný cyklus na nejaký 3deň po kram. Začína hustým až redne potom opäť hustne. Mala by si si o tom prečítať a pozorovať sa. Nikto ti to lepšie nevysvetli. V riedkom tzv.plodnom hliene spermie prežijú aj tri dni. Cítiš sa vtedy mokrá...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mna zaujimalo nieco podobne, Lauritka mi to vysvetlila velmi dobre: "plodny hlienik moze zacat uz par dni pred ovulaciou.. meni sa na taky vodovy, pripadne natahovaci, ciry ako vajecny bielok.. po ovulacii sa pomerne rychlo zmeni na husty a kremovy. uz ked praskne folikul, vela casu na plodenie neostava.. lebo vajicko zije len 12-24 hodin, je dobre sa snazit este pred ovulkou, spermie si dokazu pockat."
a tu som potom este nasla o hliene tiez vdaka konikovi: http://www.rodina.cz/clanek3633.htm