Ahojte žienky. Verili by ste hlienu krčka maternice čo sa týka možného otehotnenia?
Aby som to upresnila : lepkavý/hustý hlien + sex bez ochrany = ? 😁
Aká ja pravdepobnosť otehotnenia podľa vás?
Ak dobre viem jedná sa o neplodný hlien a teda cez ten sa otehotnieť nedá, no neviem ako moc sa dá spolahnúť na toto 😅
Skôr než ma ukamenujete,.. nebol by problém ak náhodou 🤰🏻, nemáme v pláne to použiť ako “ochranu”. Práve sme sa rozhodli nechať to tak, bude čo bude. Len mi napadlo aká môže byť šanca 😊
Ja som sledovala hlien, merala si bazalnu teplotu. Jeden cyklus som podcenila hlien a ovu prisla o 6 dni skor. Tak mame tretieho drobca 🙂
Ale v zasade, ked si das dokopy tieto 2 metody a este pripadne ovulacne testy, tak je to aj spolahlive celkom. V podstate bezpecne sa da mat sex po potvrdenej ovulacii do menstruacie bez stresov. Horsie to je uz po menzese. Ja som mavala 2 roky ovu okolo 20-teho dna cyklu a jeden raz stacilo, ze prisla 14-ty den. Ked by bola ovu na 20-ty, tak 12-ty este mame bezpecny den. Ale kedze s ami to takto posunulo a zle som vyhodnotila hlien, tak bum. Teplota nevie predikovat, ze sa blizi ovulacia, to vies podla nej az spatne. Ten hlien Ti napovie viac plus ovu test.
Tak uvidite...🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Šanca na otehotnenie je počas plodných dní, hlien tomu môže len dopomôcť. Ale na toto sa spoliehať, hmm..