Hľadám si kamarátku, podľa ktorej je dieťa dar

anicka001
12. máj 2020

Ahojte nájde sa tu nejaká holka na pokecanie prípadne zdieľanie ? Rada by som si aj takouto cestou našla kamarátku a možno aj ktorá rozumie tomu že mať dieťatko je dar a treba pre neho čosi urobiť , obetovať ... Ktorá si prípadne prešla cestou ku dieťatku - rodine a vie pochopiť aké to je keď sa to nedarí . Nechávam aj svoj mail ak chceš napíš . 🙂 anicka.ulicna@gmail.com Ďakujem .

cibulka79
12. máj 2020

@anicka001 Ahojky,kludne mi napis,ja si tiez myslim,ze mat dieta je dar a preto to skusim aj teraz po 40 tke..aj ked teraz a predtym bolo rizikove..

nikapuggioni
13. máj 2020

@anicka001 pisala som email 😇😇😇

lapaloma1987
14. máj 2020

Kludne napis aj mne.... ja po 2 potratoch stale deti nemam a stale cakam na ten dar materatva ❤

sasi_timi
14. máj 2020

Ahoj aj mne kludne nápis. Ja som sa síce stala matkou v mladom veku a bezproblémovo, ale určite si myslím že mat dieťa je ten najkrajší a najcennejší dar 🙏🏼

vaneska251
19. máj 2020

@anicka001 Ahoj viem čo to je keď sa nedarí :/ ja s mojim mužom sa snažime o babo 6 mesiacov, žiadne gyn problemy nemam chodim mesačne ku gynekologovi no nedarí sa nam
Neviem ďalej ako pokračovať už aby som ostala tehotna

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre