Ahojte baby, zakladam temu pre tie, ktore sa snazia otehotniet a maju histaminovu intoleranciu ... ci sa vam dari alebo mate nejake problemy kvoli HIT. Mne HITka velmi ovplyvnuje moj ms cyklus a s otehotnenim sa mi velmi nedari .. doktor tvrdi ze nevidi problem, aby som mala babo ... tesim sa na vase prispevky 🙂
Viem viem o tych skuppinach 🙂 ale aj tak diky... toto som skor chcelia priamo pre snaziljy s HIT ... doktor viac menej ignor co sa tyka HIT akurat mi napise do papierov ze odmieta lieky kvoli HIT :/
@semisa no myslim ze tato dskusia nenaberie moc obratky tu :( malo kto tomu vobec pripisuje taku vahu . Ja teda ano ale ine nie dokonca ani pani blogerky
skus tuto skupinu je sice nova 😉 ale treba ju rozbehnut
https://www.facebook.com/groups/266191720561754/
Mno asi nie :/ nevadi aspon som skusila .. idem skusit 🙂
@semisa ahoj a ako ti ovplivnuje cyklus ak sa smiem spýtať ja mám tiež zvýšený hit máš aj iné problémy resp.priznaky
@bobricek1979 ak nedrzim dietu ... co sa mi stava dost casto ... mam silnu ms a krce alebo stahy... ked drzim dietu vsetko je v poriadku a je normalna a je pravidelna ... a ine priznaky mam busenie srdca, krce v bruchu, sil a unava a niekedy az spanok, vyhadzana na celom tele .. to mam take naj ... ale ked mi ju zistili to bolo strazne .. teraz to je uz viac menej fajn .. aj gie krce sa daju teraz v pohode prezit
@bobricek1979 mne naoriklad ze skoro vobec nemam menzes iba na intimku a ztahy maternice , ,, ale kopec inych priznakov samozrejme
Baby a nie je to naopak? Ze su problemy s hormonmi a nasledkk moze byt aj HIT? Niekde som citala ze zvyseny estrogen ma vplyv na histamin. Robili vam horm profil?
@lilitela Mne práve ivf zhoršilo hitku. Hitku majú aj malé deti . Ono je veľmi málo toho a dr ešte tapaju aj alergo imuno dr HIT neberú dosť vážne
@semisa no menštruácia je oki ale svrbí ma celé telo no ja nehako nedodrzujem diétu teda snažím sa vyvarovať potravinám čo škodia, ale nič výnimočné no tak teda neviem či teda aj spôsobujú problém s otehotnenim
@bobricek1979 neviem ci sposobuje problemy ale citala som uz o tom ... ja pijrm aj vseliake štavy a oleje a pomahaju ... len su strasne drahe a nevydrzim to pravidelne brat
@bykaterina U malych deticiek by som to zvalila skor na to, ze este nemaju dobre vyvinute travenie, napr aj ten DAO enzym.
@semisa a môžem sa spýtať teda čo za šťavy a oleje piješ skúsim, ďakujem 😊
@lilitela tazko povedat niektorí dr to beru ako aj ze je to dedicne.. no tazko povedat ale jednoznacne hrozne vela chemie do seba davame stale vitaminy tabletky .... takze ta chemia sa musi niekde ukazat ...
@bobricek1979 hroznovy olej za studena lisovany rano a vecer po caj. Lyzicke, mangostanova stava rano a vecer 6 polievkovych lyzic plus vitamin C .... a po histamine skoro ani stopy ked toto podctivo berem
@semisa wau vďaka kde to kupuješ
Moje zkusenost: po 10m tvrde diety bez kompromisu se mi neuveritelne zlepsila kondice a i v pokrocilem veku jsem neplanovane otehotnela. "Vinim" z toho i dietu :D holt jsem omladla o 20 let :D
@meesha ahoj to jest? Cosijedla
@bobricek1979 ahoj 🙂 https://www.proalergiky.cz/alergie/clanek/potra...
Priblizne, kdyz jsem si nebyla jista, tak jeste existuje podrobnejsi seznam, mohu pohledat, ja uz to mam vicemene v hlave. Jeste me napadlo k tem hormonum. Zazracne jsem se po 25 letech zbavila akne, tak bych i tam mozna nejakou spojitost videla. Ale jinak to podlozene nemam, jen vlastni postrehy. Dalsi efekt byl, ze jsem se zbavila 15kg nadvahy, ktera preftim nesla dolu (za 10m, takze hezky zvolna) a mojla jsem zacit cvicit -) lepsi i celkova kondice. A pak se to stalo :D i pres vek a dobu kdy"fakt ovulace daleko", priroda nj :D
@bobricek1979 u nas v nitre probio obchode ma radliskeho ale da sa to aj cez net kupit v bio obchodoch.
Ahoj, ja som to riesila pred par rokmi, nedarilo sa nam a ked sa raz podarilo, mala som zamlknuty potrat. Pocas dalsieho snazenia som bola u imunologicky, ta mi oznamila diagnozu a povedala, ze hit moze robit problemy pri otehotnenia vypisala mi, ze pojdem na reprodukcnu imunologiu, tiez mi povedala, ze ked otehotniem, hit moze sposobovat zamlknute potraty, takze musim prisne dodrziavat dietu prve 3mesiace. Dalej vsak neviem ako by sa to odvijalo na reprodukcnej imunologii, pretoze som par dni na to zistila, ze som tehotna. Dodrziavala som brutalne dietu a uz mam deticky. Takze mozno moja skusenost pomoze..
@meesha ďakujem krásne 😊 skúsim mrknúť a teším sa že máš také výsledky
@semisa ďakujem krásne 😊
@bobricek1979 drzim moc palce 🙂
Ja som homeopat a liecim bezne HIT. Dolezite je, ako sa to presne cloveku prejavuje a ake ma problemy. Kazdemu pacientovi s HIT sa dava iny homeopaticky liek. Ak ma napriklad problem s cyklom, berie sa do uvahy aj to a podla toho sa vybera. Dolezite je, aby liek sadol na fyzicke tazkosti aj psychiku pacienta. Homeopatikum dava cloveka do rovnovahy, a tym mu zmerni/odstrani tazkosti pri HIT, upravia sa hormony, atd. a zena moze otehotniet.
@lucylka25 čo je dobré na redukciu ztahov maternice?
@meesha ďakujem Ti veľmi pekne🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj je tu skupina HIT a aj skupina na FB skus mozno baby poradia 🙂 , a ozaj co na to dr ?