Prosím vás, poraďte hematologiu, s ktorou ste boli spokojné. Najlepšie Martin Žilina Prievidza a okolie... Ak nie kľudne aj ďalej, som ochotná cestovať. V Martine zrušili od mája senium p. Jedinakovu tak neviem čo robiť.
Ja som bola v hematologickej ambulancii v nemocnici v Martine, keď ma poslal gynekológ po dvoch MA.
Ja chodím do BB je tam super doktorka ktorá je aj veľký odborník na syndróm lepivych doštičiek. Ona mi dala vyšetriť všetko možné a po liečbe sa nám podarilo mať drobca. Teraz som opäť tehotná a všetko s ňou konzultujem aj mám kontroly každý mesiac aby si odkontrolovala všetko
@caramellka a prosím ako si sa tam nahlásila telefonicky, lebo píšu že sa dá online a tie linky nefungujú. A ďakujem baby aj za ďalšie tipy.
@katuha Ja som najprv volala do nejakej inej hematologickej ambulancie na ul.M.R.Stefsnika a tam mi sestrička povedala, že keď je to komplexné hematologickej vyšetrenie po potratoch, to robia len v nemocnici. Tam som zatelefonovala na číslo, čo mali na stranke (po 13tej hod.) a sestrička ma objednala https://www.unm.sk/ambulancia/ambulancia-c-2-he...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katuha Košice sú pre teba veľmi ďaleko? Mňa dala dokopy perfektná dr a Vdaka tomu mám babatko 🥰