ahojte chcela by som sa poradiť bola som na umelom oplodnení hcg v krvi ukázalo <2 ale lekári povedali že to nevyšlo no zajtra mam dostať menštruáciu nechcem to vzdať čo si otom myslite ma stym niekto skúsenosť
Nechápem,čo myslím tým,že to nechces vzdat. Hodnota do 5 je negatívna. Držím palce,nech to vyjde nabuduce.
asi tiez nerozumiem, co nechces vzdat - pokusy o tehotenstvo? nevzdavaj, verim, ze buduci pokus sa to podari
aktualne to zial naozaj nevyslo ak je HCG nizsie ako 5 je test negativny a zial nie si tehotna
@anjelicek26
@petamich baby ja som to pochopila tak že nechce vysadiť lieky pokiaľ nejaké užíva že či sa predsa ešte niečo nevyvinie 🤷♀️
@stellarstar aha takto, mrzi ma to autorka ale ak je HCG menej ako 2 tak ziadne lieky nepomozu, skratka to nevyslo
@stellarstar presne tak
@miuska1220 tak v tomto prípade ti nič nepomôže, keď si mala vklad pred 14 d a dnes máš len pod 2 hcg tak sa oplodnené vajíčko neujalo a nič s tým neurobíš ani keby si šla na pohotovosť. Na budúce snáď vyjde 🍀
@stellarstar pred 10dnami som mala vklad na ôsmi deň som išla na krv
@miuska1220 to je skoro ja som chodila 12 ci 14 d od ET
@miuska1220 Zial z toho tehu uz nebude
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Co nechceš vzdať? Ked nevyšlo nemôžeš nič urobiť. Počkať na MS a ist do ďalšieho ET