Dobry den , chcen sa opytat ...viem ze je to nizke
Ale hcg hormon z krvi vysiel 22,56 apsom tak son sa docitala ..len som sa nedočkala odpovede ... .
Je to tehotnost vobec ? Ďakujem ..
@majamat mala som byt 5tt podla MS ..co vobrc nevychadza kedze je to slabe hcg ... len ze som zacala krvacat v piatok tak uz nic stoho 😔 ... len ma zaujma ci to vlastne tehotnost bola .. z takeho hormonu .. lebo moja gynda mi potvrdila tehotnost aj ked doktor ked son prisla zo silnyma bolestami do nemocnice sa vyjadril ze z takeho hormonu by som nemohla byt 5tt takze neviem
@alexandra1805 tazko povedat. tehu to moze byt, ale kludne mohla byt posunuta ovulka, cize si mohla byt aj v 4tt, nie v 5tt. to by tomuto tt aj zodpovedallo. tam je norma od 9,5 https://www.sks.sk/system/files/referencie_bioc...
na druhej strane by sa to asi v 4tt takto neprejavilo, ako potrat. v 4tt sa prkticky vajicko len uhniezduje, cize ak by tehu v tomto tt skoncilo. malo by len odist s ms. toto je dost caste a dost nenapadne, kedysi to zeny ani nevedeli, lebo neboli tehu testy.
niekde som zachytila, ze zena, ktora nie je tehu ma do 1normu. cize to tehu mohlo byt.
@majamat ďakujem za vysvetlenie ...
Len ma zaujmalo vlastne ci sa tonneikomu stalo a ci mal jiekto taky vysledok z krvi ..lebo som zmätena stoho ..ci som bola tehu alebo nie ... kedze to bolo potvrdene od Gynekologicky ... len tiez nedavala tomu velku naadej .. takze sa to v mojom pripade vyplavilo same asi .
Bol to asi velmo maly tyzden .
@alexandra1805 ja ked som bola v 4tt tak som mala hcg 440...takze si myslim ze tvoje hodnoty su nizke...ale moze sa stat hocico velmi ti drzim palce a prajem ti z celeho ♥️ aby to vyšlo.
@becyn97
Ďakujem... uz to odislo same z mrchou ...
Moja Dr na sone videla slabu bodku a s hcg potbrdila tehu ..len nedavala velku šancu tomu .
@alexandra1805 tehu to bolo,ale biochemicke a odislo z ms
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alexandra1805 teraz neviem aka je norma ak tehu nie si,.a le skoro nulova hodnota by mala byt v norme. tu hlavne zalezi od toho ktory tt to je. v kazdom tt je norma ina.