Gynex verzus Inofolic

nikusik0107
28. okt 2015

caute baby chcem sa opytat ci ma niektora z vas skusenosti s gynexom a inofolicom? ktore je podla vas lepsie? neviem sa rozhodnut ktore zacat uzivat..momentalne uzivam kyselinu listovu+ alchemilkovi caj...dikesko 🙂

leleh
28. okt 2015

Ahoj, ja som sa na gynex pytala mojej gyn. ked sme riesili otehotnenie, ona si to hned otvorila v pocitaci a ako sa docitala o psichotronickych ucinkoch hned mi povedala ze nie toto mi neodporuca.Ale viem ze baby to beru. Brala som ten inofolic ten mi odporucala sama od seba ze s nim maju dobre skusenosti.

nikusik0107
autor
28. okt 2015

a pomohol ti?? tiez sa snazime o bejby...tak chcem vediet co je lepsie a co viac pomoha?

reni1512
28. okt 2015

ja beriem gynex...a ziadne ucinky nebadam 🙂

nikusik0107
autor
28. okt 2015

a ako dlho ho beres?

leleh
28. okt 2015

No ja som ho brala (inofolic) asi len 2 mesiace a vysadila som lebo bol drahy a dost mi zasahoval do rozpoctu, do 3 mesiacov po tom som otehotnela aj tak bez toho, neviem ci ma to neako ovplyvnilo, ale citala som nan len same chvaly. Chodila som na folikulometriu a vdaka tomu sme zistili ze sa mi po prvom porode posunula ovulacia z 21.DC uz na 14.Dc. Doktorka mi povedala presny den (dokonca aj hodinu) kedy to mame robit a vyslo to hned. Teraz som v 23. tyzdni 🙂

leleh
28. okt 2015

Zacali sme inak pracovat na druhom babu zhruba ked mala prva dcera rok a nedarilo sa 2 roky tak som to zacala uz riesit s doktorkou a teda ten inofolic mi odporucila

nikusik0107
autor
28. okt 2015

jeeej tak to ti blahozelam...takze v podstate nevies ci to bolo vdaka infocilu alebo nie...ved to ze oboje je dost drahe tak sa neviem rozhodnut ktore kupit

leleh
28. okt 2015

@nikusik0107 za mna by som ti odporucila z tychto dvoch ten inofolic (podla skusenosti mojej Mudri) Ale aby som nezabudla ja som brala Femibion, a som si ista ze mne pomohol k otehotneniu prave ten. Vzdy na sone som mala krasne vysoku sliznicu maternice vdaka nemu.

nikusik0107
autor
28. okt 2015

takze si brala aj jedno aj druhe? ci iba ten femibion? a ko dlho si ho brala kym sa dostavili vysledky?

leleh
28. okt 2015

Nie naraz, zacala som s inofolicom ale som ho vysadila a dala som si pauzu 2 mesiace a kupila som si femibion. Zacala som ho brat od 1.DC teda od zaciatku menzesu no a dalsia mrcha uz neprisla, na konci cyklu bol pozit.test 😉 este v ten prvy mesiac. Pri prvom tehotenstve mi tiez pomohol a zostala som tehu mozno do 3 mesiacov, vtedy sme sa snazili asi rok apol a nic. A potom to vyslo. Nahoda? Neviem ale verim ze mne dopomohol. Ale samozrejme aj sme teraz trafili ovulaciu vdaka doktorke pricom sex bol len raz v ten mesiac.

nikusik0107
autor
28. okt 2015

aha aha no super..tak my sa zatial snazime pol roka..nie je to vela viem..ale tak uz moc chceme...no ja viac :D a vzdy som smutna ked pride mrcha...aq podla coho ti doktora vypocitala kedy mas mat sex..tak ja skusim ten femibion a uvidime...mam ist este na testy tak sa aj opytam doktora co a ako...ale dikesko za radu

leleh
28. okt 2015

@nikusik0107 na uzv videla folikul a podla velkosti videla resp odhadla kedy praskne a vajicko sa uvolni, sliznica ukazkova tak nam povedala ze" dnes vecer chodte na to a mozte to poistit aj zajtra rano" 😀 😎
Drzim ti palce, tym femibionom urcite nic nepokazis

nikusik0107
autor
28. okt 2015

a mozes mi este prosim ta povedat priblizne kt den po menstruacii to bolo? lebo mne moj minuli gyn. povedal ze neovulujem, ale uz som zemnila...tak preto sa pytam ze kedy ti to povedala

zuzca30
1. nov 2015

Ahoj. Ja som si vybrala Inofolic. Mam s nim pozitivne skusenosti. Tiez sa nam nedarilo (a nemala som ziadny problem). Inofolic som brala asi pol roka a zadarilo sa. Ma pozitivne ucinky a nakopne ovulku.
Su to vitaminy, takze urcite neuskodia. Mas tam kyselinu listovu aj inozitol. A co sa tyka toho, kedy zacat, mozes uzivat ktorykolvek den cyklu. Drzim palce!!

edita0527
5. jún 2017

Ahojte, ostal mi inofolic 60+5 bal za 30+poštovné. Exp. 5/2019

sccarlet
8. nov 2018

@edita0527 je este inofolic volny?

edita0527
12. nov 2018

@sccarlet uz nie

sccarlet
12. nov 2018

@edita0527 dakujem za info

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre