Gynex po prvom mesiaci užívania

vierkainka
5. júl 2021

Ahojte🙂
Je tu nejaká žena,ktorej pomohol gynex pri otehotneni už po prvom mesiaci užívania?Prípadne vám pomohol s ovuláciu? Ďakujem ,že sa podelíte o svoje skúsenosti.🙂

viky_21
5. júl 2021

@vierkainka ahoj, ja som brala Gynex tusim vyse roka. Zacala som ho brat na upravu cyklu. A zamna to bola najlepsia volba 🤗

vierkainka
autor
5. júl 2021

@viky_21 upravil ti cyklus a aj si otehotnela?

viky_21
5. júl 2021

@vierkainka ano upravil a ano aj som otehotnela. Ale neviem aky mas ty problem. Domna chceli silou mocou tlacit HAK ale ja som odmietla a kamoska mi poradila Gynex, ze jej tiez pomohol na upravu cyklu.

vierkainka
autor
5. júl 2021

@viky_21 u mňa?to je na román....🙄no každopádne ti ďakujem za odpoveď.Mne ho odporučila gynekologicka.No uvidíme.Niekedy aj motyka vystrelí ako sa vraví.🙂🌼

meredith83
5. júl 2021

Ja som ho brala od Marca. Mam PCO. Prve 2 cykly som brala len 5 kvapiek x 3 x denne. A tento ked som otehotnela som brala na plno 7 x 3 krat denne. Som prave v 8 tyzdni tak dufam ze sa vsetko podari ako ma

ivver
6. júl 2021

@vierkainka ja som ho brala 1 krát a to 3 týždne každý deň... Povedala som si že za to nič nedám, za darilo sa na 1krat už som v 11 tt 😊😊

vierkainka
autor
6. júl 2021

@ivver gratulujem ❤️❤️❤️a koľko kvapiek denne?

ivver
6. júl 2021

@vierkainka ja som začala zhurta 😃😃 7 kvapiek naraz, potom som dostala hnačku 4 dní, to som neužívala, a potom som začala tak 4 kvapky, a potom som pridávala 4 kvapky ráno 4 večer

janulienka_janka
6. júl 2021

Ja som začala brať kvapky gynex pravidelne ráno večer a asi o 2-3 týždne na to som zistila ze som tehotná pričom s mužom sme mali sex 2 krát 🤣🤣🤣 išli sme na plno lebo bábätku sme sa nebránili ale nechceli sme na to tlačiť že sa budeme snažiť a nevyjde to.. Tak sme tomu nechali voľný priebeh a biiiiim.. Ms neprisla🤣 neviem ci pomohli aj kvapky ale možno áno..

vierkainka
autor
6. júl 2021

@janulienka_janka super 😍😍😍😍 gratulujem ❤️❤️👍

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre