Dobry deň, chcem si objednať gynex kvapky na pravidelnu menstruaciu . Poradite mi este nieco ine co by som mohla s gynex kvapkami uzivat na otehotnenie ?
Nemam pravidelnu ms , za kazde rady ďakujem
@martinka00623 pupalka sa odporuca tiez
@0silvia0 je to čaj ? Poslete mi foto ?
@martinka00623 su to kapsule
@martinka00623 ale neviem ci to pomaha prave na otehotnenie... skor na upravu menstruacie. Na otehotnenie by si mohla skusit mojzisovej cviky.
@martinka00623 gynex je vyborny. A tiez caj gynastan, pripadne cisto alchemilkovy caj 2x denne.
@kroketka7 poradite mi niekto prosim menzes mi meska 4 dni podla 35 dc ale bola som u gynekologa v 26 dc a on mi povedal ze mam vysoko sliznicu na sone nevidel nic len to povedal ze ju mam vysoko mam slabe krce v podbrusku a bolest prs ale menzes stale sa nespusta moze ist o tehotenstvo?
@martinka00623 test sa bojim spravit pretoze raz som potratila a nechcem byt sklamana len naozaj stou sliznicou to nechapem ze v 26 dc som ju mala vysoko a menzes este stale neprisiel
@martinka00623 fuu, to netusim. No najlepsie ukaze test alebo rovno zajdi na krv. Inak sa to nedozvies. Pripadne este pockaj...Drzim palce.
Ps: v tehotenstve by som ale alchemilku ani gynex uz nebrala.
@kroketka7 vzdy mam cyklu striedavy 29 potom 35 tak ked neprisiel menzes 29 dc tak ze pride 35 ale stale nic a uz je 39dc a ze tak skoro by som mala vysoko sliznicu uz 26 dc tak naozaj nechapem ....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@martinka00623 inofolic upravuje menštruačný cyklus a pomáha k otehotneniu a ešte Alchemilku je dobré piť 🙂