Ahojte , prišla som sa poradiť ohľadom gynex kvapiek. V januári som otehotnela ,bohužiaľ nám to nevyšlo 🖤 odvtedy beriem gynex ,teda už skoro 3 mesiace. Ochranu nepoužívame,rada by som to nechala na prírodu (pri prvom dieťati sme mali veľké problémy otehotnieť ,podarilo sa vďaka clostylbegytu). Na kvapkách je upozornenie že sú pre tehotné nevhodné. Otehotneli ste počas brania gynexu? Nemali ste problémy? Resp. Kedy ste zistili že ste tehotné a kedy ste vysadili kvapky? Som s nimi spokojná,cyklus mam konečne pravidelný,aj pms už ani nevnímam 🙏len mám strach že sa zase podarí 👶 a zase sa to skončí zle 😕
Ja som začala brať inofolic a neskôr k nemu gynex a cca po 4 mesiacoch sa zadarilo 🤭 Či to bolo tým, ktovie..
Nám sa prvýkrát podarilo otehotnieť bez všetkého ale nedopadlo to dobre a po ďalšej neúspešnej snahe (nie moc dlhej 3mesiace) začala som užívať kvapky gynex. Nasadila som si ich po menzese a užívala 3 týždne tak ako by sa malo. Ďalší menzes som už nedostala keďže som si našla || na teste. Kvapky som vysadila vlastne po tých 3 týždňoch ako by sa malo a to bolo v čase prvého pozitívneho testu.
Rovnaká skúsenosť ako príspevok vyššie - Gynex je skvelá vec, pomohl mi po potrate dať sa dokopy, k úprave cyklu aj k otehotneniu. Užívala som ho vždy od 1. dňa menzesu, po 3 týždňoch pauza 7 dní a v tom čase - ak by si bola tehotná - by si to zistila a ďalšiu kúru nezačala.
Ahojte,prave dnes mi dosiel Gynex a uzivam aj macu bio prasok plus kyselinu listovu prosim o radu ci to mozem vsetko naraz, snazime sa o babo 10 mesiacov mam ovu aj menzes pravidelny...prosim o radu dakujem😉🙂
Ahojte, no nám sa zadarilo po 14.mesiacoch.Nasadila som gynex 3xdenne 5 kvapiek a minulý týždeň som zistila ze som tehotná, takže mne stačili 3 týždne. ♥️Za mňa odporúčam, ani som nedufala, nasadila som ho asi s tým ze za vyskúšanie nič nedam😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zazrak1991 nam sa skoro 3 roky nedarilo, kvapky som zacala brat v minimalnej davke, cyklus som uz vtedy nesledovala, ale spatne viem, ze som ich zacala brat 7 dni po ovulacii, brala som ich 5 dni, a potom som su nasla 2 ciarky na teste. Teraz uz mame doma zdrave babatko.