Gynex kvapky

19. aug 2024

Ahojte, ake mate skusenosti s Gynex kvapkami co sa tyka plodnosti?

katariiinkaa
19. aug 2024

Nám 2x pomohol otehotnieť hneď v cykloch, kedy som ich začala užívať - používala som ich v kombinácii s conceive gélom.

stela567
19. aug 2024

Užívala som mesiac a podarila sa nám dcérka na prvýkrát 🤗🤭😃

sense
19. aug 2024

Užívala som a nič akurát mi rozhadzal cyklus

michaela789
19. aug 2024

Mne pomohli s nastavením cyklu, keď sme sa rozhodli pre druhé dieťa, 32-36 dní stiahol na mojich pôvodných 27/28. Otehotnela som počas druhého cyklu.

lussinka309
19. aug 2024

@sense ja mám podobnú skúsenosť, moje 28 dňové pravidelné cykly sa natiahli na 32-35 dňové. Pár mesiacov trvalo než sa to vrátilo do normálu, posledný cyklus konečne 28 dnovy. Takže ja to už skúšať radšej nebudem.

wishes
19. aug 2024

uzivali sme obaja s partnerom gynex a pomohol 🙂

sense
20. aug 2024

@michaela789 u mňa opačne ukážkový 28dnovy cyklus zrazu 21-23dni, po vysadení trvalo nejaké 4-5 mesiacov kým sa ustálil na 26

vladi4444
20. aug 2024

Podľa mňa vie pomôcť, keď cyklus u žien nie je pravidelný. Ja som bo brala kvôli náprave cyklu a tiež som hneď druhy mesiac otehotnela. Taktiež závisí od dávkovania. Niekomu sadne niekomu nie.

michaela789
20. aug 2024

@sense verím ti, počula som, že nie každému to zapasuje. Nemám to ničím podložené, ale myslím si to isté čo @vladi4444: pomôže, keď cyklus rozhadzany už je. Mne sa po prvom pôrode úplne rozpadol a skákal mi hore dole. Gynex mi to vrátil do pôvodného stavu.

autor
20. aug 2024

Pocula som ze treba zacat s najnizsimu davkami a postupne zvysovat presne kvoli tomu aby nedoslo k rozhadzaniu cyklu.. Vam co rozhadzal by som sa chcela opytat na davkovanie

wishes
20. aug 2024

ja som mala vzdy pravidelny cyklus, ale zacali sme obaja s vyssimi davkami a jedine vedlajsie ucinky sme mali bolest hlavy 😂😂 znizili sme davky a potom postupne zvysili a vsetko ok 🙂

zanzilady
1. sep 2024

Ahojte, rozmýšľam nad ním aj ja. Ako ste si ho davkovali?

katariiinkaa
1. sep 2024

@zanzilady ahoj, ja som začala na 3 kvapky 3x denne a postupne to zvyšovala. Ďalší cyklus kedy som ho brala som už išla rovno na 6 kvapiek 3x denne

zanzilady
2. sep 2024

@katariiinkaa ďakujem 😍

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre