Gynex kvapky

timbob
18. jan 2024

Ahojte skupinka!

Chcela by som sa spýtať na kvapky značky Gynex. Aké máte s nimi skúsenosť. V dávnejších rokoch už bola o tom diskusia aj som sa dočítala o istých veciach ale predsa by som chcela vedieť aj doterajšie skúsenosti než v tých predchádzajúcich diskusiách.
Prípadne ak máte nejakú Vašu cennú radu na to ako otehotnieť budem rada. 🙂 👏

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciahac
18. jan 2024

@timbob mne gynex pomohol...do mesiaca som otehotnela co sme sa vtedy snazili skoro rok o babatko. ..

palculienka40
18. jan 2024

@timbob aj nam pomohol dva krat do dvoch mesiacov.

sweetbrownie
18. jan 2024

@timbob ja som sa po 8 mesiacoch dozvedela o gynex k tomu som brala vitamíny femibion a po mesiaci užívania som otehotnela. Neviem či to bolo kvôli gynexu alebo len zhoda náhod ale tak mi to vyšlo.

timbob
autor
18. jan 2024

@luciahac ako si ho užívala?

palculienka40
18. jan 2024

@timbob uzava sa 2x 7 kvapiek pred pouzitim vzry predtrepat. Uziva sa na jazyk na lacno a nezapijat vodou chvilu.

wishes
18. jan 2024

ja som uzivala gynex a inofolic, partner uzival taktiez gynex a folandrol… tehotna som bola po 2 mesiacoch 🙂 takze pokial nemusis neodporucam ti robit si velke zasoby, lebo ja som si vsetko kupila na pol roka 😂

kristinkaris
18. jan 2024

@timbob mňa gynex rozhádzal cyklus bol 50 dňový

timbob
autor
18. jan 2024

Môžem ho použiť aj počas menštruácie?

sweetbrownie
18. jan 2024

@timbob počas ms je pauza

wishes
18. jan 2024

ja som uzivala aj pocas ms…. tak ako bolo v navode, myslim ze 3 tyzdne sa uziva a tyzden pauza…. potom znovu

venom19
20. jan 2024

No ja som skusala kadeco, gynex, matersku kasicku, vitex, inozitol...vzdy s nadejoy, lebo tu zenam to pomohlo do par mesiacov. Zial, mne nie.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre