Gynex a neskutočná ovulačná bolesť.

15. mar 2020

Zienky konikove. Prosim vas, nemate niektora skusenost, ze pri uzivani Gynexu ste zacali viac citit ovulaciu. Ja uzivam Gynex prvy mesiac a ide mi cez ovulaciu brusko roztrhnut, ze by som od bolesti steny skrabala. Vdaka.

vejuska23
15. mar 2020

Gynex neuzivam ale pri týchto bolestiach mi zistil doktor ze mam abnormalne veľké vaječníky a z toho mam velke bolesti 🙂 skus si zistit cez sono velkost vajecnikov

majamat
15. mar 2020

ja ho neuzivam, cize to neviem,a le viem, ze kolegyna ma od urcitej doby neskutocne ovulacne bolesti. vystreluje jej to do slabiny a az do ohy. myslim, ze to mava len na jednej strane. gynekolog tvrdi, ez to nemoze byt ovulka, ale az napadne je to vzdy v rovnakej casti cyklu. no je tu aj moznost, ze tam ma nejaky problem a pri tej ovulke sa to jednoducho viac rozdrazdi. ale tak dr. nic nenasiel. tazko povedat, cim to je.

lija22
15. mar 2020

ja som si zaobstarala gynex prave kvoli neznesitelnym ovulacnym bolestiam. Este nepresiel mesiac, uvidim, ci bude lepsie. Ale napada mi, ci by nemohlo ist o urcity hojivy proces, ta bolest. Ale strielam laicky. Chcelo by to odsledovat par mesiacov

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre