Žienky mate skúsenosti z gynexom? Pomohol vám? Ako ste ho užívali a môžu sa k nemu aj vytaminy centrum alebo niečo podobné? Alebo kyselina listová?
Mam na predaj Gynex ak by mal niekto zaujem
@bona69 jee moc moc moc gratulujem
@gladiola28 no a bolo to po roku a pol snaženia, takže myslím že spolu s vitexom mi určite pomohol, a vy sa dlho snažíte?
@bona69 +-pol roka a to mi zas chlap ide na skoro 3 mesiace do zahraničia tak sa aspon trochu vzchopim a pripravím....
Mne pomohol a upravil cyklus teda lepšie povedané chodila mi mrcha bez vyvolávačky( cyklus aj 40 dňovi) a teraz som 13tt po trištvrte roku snaženia.. uživala som 3x7kv cca 4 mesiace
Aj ja som užívala, prvý mesiac 3x7 kvapiek, druhý mesiac len 2x5, nechutí mi. Tretí mesiac už nebolo treba, som v 15. tyzdni. Upravil cyklus. K nemu som brala kys. listovú a ked sa mi minula tak Pregnafolin 800.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@gladiola28 ja som brala s vitexom, kyselin.listovou,vit.e a b complex Forte, po troch mesiacoch užívania som teraz v 10tt🤗 držím palce