Pekný deň prajem. S manželom sa uz 10 mesiacov snazime o nase druhé bábätko, ale žiaľ bezvýsledne. Brala som femibion1, gynex kvapky, inofolic combi a nic nám nepomohlo tak na odporucenie môjho gyn. som kupila gynella gél. Chcem sa spýtať máte niektorá s tym gelom skusenosti? Zadarilo sa vam uz hned pri prvom balení? A brali ste k nemu aj vitaminy ako napriklad ten femibion1? Za kazdu odpoved vám veľmi pekne ďakujem.
@miskamia1 ahoj. Prikladam fotku geliku...aplikuje sa 5 minut pred pohlavnym stykom a ma doponoct spermiam aby sa dostali tam kde maju a posilnuje ich 🙂
@monika1112018 my ideme vyskusat nieco podobne - Yarillo
@monika1112018 jej. Ďakujem. Cena je aká prosim? Kde sa oplatí kúpiť? Fakt som ešte nepočula a mame čoskoro ovulaciu tak vyskúšam :P
@miskamia1 kazdopadne nekupuj v lekarni tam to stoji 35€...pozri na heureke tam to stoji tusim 18€ takze s postovnym som platila 22€
@emuska888 drzim palce nech sa zadarí
Ahoj, my sme gynellu gél použili, keď sme sa snažili 8 mesiacov a hneď na prvýkrát sa zadarilo, takže ja môžem len odporučiť. Teraz chceme druhé bábo, tak uvidíme, použijeme aj teraz.
@elizabeta56 máte dievcatko, alebo chlapceka?
Vraj tie gély sú prospešné len pre mužské spermie..je to tak u vás?😉🤔
@silviaeli chlapčeka a druhé už čakáme, na druhýkrát sa zadarilo 🙂 uvidíme, či zase chlapec :D
@elizabeta56 no tak u vás to sedi..
Čo sa vravi, že ten gel je neprospesny pre dievčenské spermie 🤔ale hlavne nech je babo zdravo, ci už chlapcek, alebo dievcatko🥰
Tak aj druhé čakáme chlapca 🙂 asi na tom gély niečo bude. My sme ale spokojní s 2 chlapcami.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, čo ma ten gél robiť? Ja som o ňom ešte nepočula. My mame 14 mesačnú dcérku ktorá prišla, ani sme ju neplánovali 🙂 druhý mesiac sa snažíme o druhé bábätko, tak som si nasadila len kyselinu listovú (beriem už 3 mesiace) a ak nepomôže ani tento mesiac, tiež chcem skúsiť niečo iné 🙂 poradila by si mi, že čo prosim?