Ahojte ,už som tu dávala príspevok o mojich zničených vaječníkoch na ktorých sa stále tvoria cysty a stále praskajú ,každú chvíľu som na pohotovosti .(nemám diagnostkovane PCO)....už mám za sebou aj LSK ...mám zvýšený PRL naň mi dala moja gynek.iba nejaké kvapky ktoré nezabrali a nič viacej nerieši ...ešte aj vaječník z ktorého mi brali cystu teraz nieje na svojom mieste ale je niekde schovaný vraj za ,,Črievkami” ako povedala moja gynek...tak sa bojím či vôbec funguje ako má...pri menstruaciach cítim bolesť len na tom druhom vajecniku ...len mi poradila čo najskôr dorobiť školu a zostať tehotná ..koncom roka by sme sa chcel začať pokúšať s priatelom o bábätko ..niekedy od októbra ...rozhodla som sa jesť infolic a tak ho jem už nejaké 3dni a mienim ho jesť do toho septembra /októbra ...je tu nejaká žienka ktorej pomohol infolic k otehotneniu ?dakujem
@sisa232323 viem že je to blbá otázka,no ja mám takú gynek.ze jej je to všetko jedno..myslíš že jej mám vôbec oznámiť že ho beriem ?
@macko1007 preco nie oznam jej to co ona na to ale ak je taka ze ju nezaujima tak ti nepomoze asi ...ja som brala najprv indonal na tie cisty ale to mi neak nezabralo
@yanni
@sisa232323 infolic mi ziadno neublíži len pomôže ...a keď o mesiac pôjdem na kontrolu jej to spomeniem ...
@macko1007 jasne ze neublizi to je vraj aj na cyklus ...hej povec jej preistotu ze to ides uzivat a uvidis co ti povie
Mne nepomohol vobec ... znama mi odporucila Helios tam ma vysetril s povedal ze mam strasne husty hlien kt. nikdy neprepusti spermie tak len inseminacia ide do uvahy ... keby som to vedela skor tak do seba nepcham kopu veci zbyticne a do penazi to islo velmi
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne pomohol zacala som brat 1.12.2017 a uz za chvilku budeme mat babo ..tiez som mala problemy s cistami vecne sa mi robili