Ahojte, rada by som sa informovala o dobrom gynekologovi,gynekologičke najlepšie aj pôrodník aby bol, v prievidzi a okolí. Koho odporúčate...snažíme sa o bábo... ďakujem za vaše rady.❤
@lyduska13 tiež som na neho myslela....snad sa este niekto vyjadri...ja si myslim,ze je osobne jedno kam chodis,pokial nemas nejaky problem...🤷🏼♀️
@lapaloma1987 aj ja odporúčam gaza chodím k nemu tiež všetko vysvetlí, tiež sa snažíme o bábo a hneď rieši vyšetruje čo má a aj liečbu nasadí spravnu
@melich84 berie aj nove pacientky?
@lapaloma1987 skúste sa opýtať ale myslím že áno.
@lapaloma1987 Ahoj, aj ja chodím k doktorovy Gažovy, som spokojná. Snažíme sa 5 rokov.
@weja07 berie aj nove pacientky?? A ako to prosim ta riesi??? Ved 5 rokov je dlhooo
@lapaloma1987 to neviem či berie aj nové pacientky, skúsim sa zajtra opýtať, idem tam s výsledkami. No po roku nás poslal do CAR a tam nás liečia 😊
@lapaloma1987 Prepáč, nebola som. Možno v pondelok 😊
Okej.....dakujem...boli by sme asi dve....aj s mamou...🤷🏼♀️😘
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lapaloma1987 ahoj ja mam pana gaza, osobne som s nim spokojna, ja mam len dobre skusenosti a to som po samovolnom potrate, vsetko mi vysvetli,neobjednava, ked je problem staci prist, vyjadruje sa priamo...