Ahojte baby
Tento mesiac sa snazime prvy krat o babo, nechraneny styk sme mali na 7, 14, 16, 22 DC
Prve babo sa nam podarilo na prvy krat na 15DC - vtedy som si nemerala nikdy ziadne teploty ani nic taketo som neriesila, teraz som vsak sa zo zvedavosti chcela pozriet blizsie na svoj cyklus.
Co hovorite na graf?
Na 24 DC som mala hnede spinenie a citila som bolesti ako pri menzese, teplota den pred tym velmi klesla.
Odvtedy zacala stupat
Mohlo ist o uhniezdenie?
Ovulaciu som mala pravdepodobne na ten 14DC?
Je tam par Dni kedy som si nemerala kvoli malemu lebo som za nim nadranom vstavala tak by to nemalo vyznam. Ostatne dni su v priblizne rovnaky cas po dlhsom spanku.
Vdaka
Pardon blbnu mi prispevky. Skor to vyzera, ze ovulacia bola az teraz a mohlo sa jednat o ovulacne spinenie.
@lauritka zeby ? Skusim si spravit teda ovul test a uvidime
@lauritka ale ak by toto bola ovulacia tak v podstate dnes je uz neskoro nie? To je uz druhy den po najnizsej teplote
@marionluna Obávam sa, že ti tam chýba príliš veľa teplôt na to, aby sa z grafu dalo niečo vyčítať. Ja som si merala, aj keď som vstávala k malému, len som si k tomu dala poznámku a ak sa mi zdalo, že teplota je príliš skreslená, označila som “discard”, aby ju appka nebrala do úvahy.
@marionluna ano test ti uakze pred ovulaciu.po uz nie.
Pekný večer, chcem sa spýtať, či mi budete vedieť poradiť s mojimi bazalnymi teplotami.
7.DC 36,10
8.DC 36,06
9.DC 36,46
10. DC 36,31
11.DC 36,33
12.DC 36,43
13.DC 36,38
14.DC 36,41
15.DC 36,89-vecer alkohol
16.DC 36,63
17.DC 36,69
18. DC 36,71
19.DC 36,67
20.DC 36,48
21.DC 36,91
22.DC 36,82
23.DC 36,78
24.DC 36,86
25.DC 36,84
26.DC 36,96
teplota meraná v ústach. Ovulácia prebehla 14.DC alebo až 20.DC? Prečo teplota 20.DC tak klesla ďakujem.
@lauritka ukazal mi slabu druhu ciarku, to znamena ze ovulacia uz prebehla?
@marionluna ahojki. No podla testu to nezisstis uz po. Jedine ak by si merala bazalnu teplotu,ktora ovulaciu potvrdi
Duha slabsia ciarka moze.byt cely cyklus. Tam je jedine smerodatny ovulacny test ,ked je pozitivny pred ovulkou.
@janulkamagyarova ja tam ziadnu druhu ciarku nevidim
@janulkamagyarova ja tam 13 DPO niečo vidím, ale skúste si spraviť test skôr o dva dni tj. nedeľu ráno, čiarka by mala silnieť.
@zojeva takze dnes som urobila raneho mocu
@janulkamagyarova myslím, že čiarka zosilnela si si istá, ovuláciou? Možno bola iný deň a to by znamenalo že si iný DPO. Ja by som si urobila test ešte pozajtra ci zosilnenie alebo navštívila doktorku na krvné testy čo by bolo najlepšie.
@zojeva nebola ini den tak mala ovulaciu 3 a 4 som mala a mrcha mam dostat o dve dni takze sa to potvrdilo ze som tehotna
@zojeva je to tehotemsky test lejdy max a nie ovulacia
@janulkamagyarova ja viem ze je to tehotenský test 🙂 len, že ak bola ovulácia napríklad 16 DC alebo neskor ako v strede cyklu tak potom čiarka na tehotenskom teste môže ukázať tehotenstvo neskôr keďže by uhniezdenie prebehlo neskôr. Píšeš ze test bol robený 2 dní pred MS potom si myslím ze čiarka na teste tomu zodpovedá a bude silniet.
@zojeva ano ja silnejsia
@janulkamagyarova tak super 🙂 k doktorke kedy pôjdeš na potvrdenie
@zojeva ta pojdem po novom roku
@marionluna no mas tam pokles. treba pockat na dalsie teploty... but to bude anovulak, alebo este stupnes.
@lauritka anovulak vies urcit podla coho?
@marionluna ked sa ti nebudu drzat teploty hore.
@marionluna mne 6 DPO klesla teplota o 0,2 stupňa(na 36,5) a na ďalší deň zas stúpla 0,4 na 36,9 a už sa držala hore okolo 36,9 až 37. Po potvrdení tehu som viac nemerala. Takže môže to byť impl. pokles uvidíš, aké teploty budú nasledovné dní.
@zojeva teraz to vyzera takto
Dnes 36.87
@marionluna uvidíš ako sa bude držať teplota, kde merias v ústach alebo inde? Po 8 dňoch od uhniezdenie (ta nízka teplota) som si robila test a už bol silno pozitívny poobede. Teplota by sa mala teraz držať vyššie dokonca stúpať, uvidíš ďalšie merania.
@zojeva v ustach stale pod jazykom rovnako.. hej uvidime
@marionluna ako si dopadla? Moj aktualny graf je celkom podobny. Skusala som aj test, ale negativny.
@marionluna
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.